Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΔΗΜ.ΑΡ: ''Η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ρατσιστικά!!! Δίνει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες!!! Να τεθεί εκτός νόμου!!''





Έχουν χάσει κάθε μέτρο από την κακιά λύσσα τους τα ορφανά του πρώην τυράννου και αιματοβαμμένου χασάπη Τσαουσέσκου (που τώρα συγκυβερνούν στην μνημονιακή συγκυβέρνηση της… Νεοδημοκρατικής Αριστεράς) με το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής... 

και την απήχηση που έχει στην ελληνική κοινωνία! Σε τέτοιο βαθμό που απαιτούν από τα συνεταιράκια τους στη εν Μνημονίω συγκυβέρνηση να θέσουν… εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, επειδή μοιράζει τρόφιμα στους Έλληνες!

Ιδού αν δεν το πιστεύετε: «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλά ένα ακραίο κοινοβουλευτικό κόμμα. Είναι κάτι πολύ χειρότερο. Πρόκειται για ένα κόμμα που διεκδικεί να κινείται εκτός νόμου. Η Χρυσή Αυγή δεν λαϊκίζει απλώς, υποδυόμενη τον προστάτη των Ελλήνων μοιράζοντας τρόφιμα, βρίζοντας τους μετανάστες και ομάδες συμπολιτών μας, κάνει κάτι χειρότερο. Διεκδικεί με το άλλοθι του κοινοβουλευτικού κόμματος την πολιτική νομιμοποίηση και την αποενεχοποίηση των ενεργειών της για να μπορεί να εκφράζεται και να δρα ρατσιστικά. Για να μετατρέψει τον ρατσισμό σε καθημερινή συμπεριφορά που θα έχει την ηθική συμπαράσταση των μελών της».

Η απάντησή μας προς τα… ορφανά: Εκτός νόμου να τεθεί το Μνημόνιο και οι υπηρέτες του, που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό!

xryshaygh
 
 enwtheite.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου