Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ – ΒΙΑΣΤΗ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ “ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ”;


Το γράψαμε από την πρώτη στιγμή για τα ντόπια γουρούνια που μιλούσαν για “ατύχημα”, την ίδια στιγμή που η απελπισμένη μάνα ούρλιαζε… Από κοντά και το βρωμερό δημοσιογραφικό σύστημα του εκσυγχρονισμού. Ο κλασσικός ΠΑΣΟΚάρας, “προοδευτικός” δουλέμπορος ελληναράς. Ο ξενοδόχος της Πάρου που έβαλε τον βρωμερό δολοφόνο, μέσα στην “τουριστική επιχείρηση”. Το απόβλητο που “εκπροσωπεί το τουριστικό πρόσωπο της Ελλάδας”.

Ο γουρουνομούρης, μαζί με άλλους, εκατοντάδες γουρουνομούρηδες που λυμαίνονται τις επιδοτήσεις του κράτους και τους βλέπουμε να ποζάρουν σε “συλλόγους” και “συνδέσμους” αγωνιζόμενοι για τα “δίκαια αιτήματα του κλάδου τους”.
Αυτό το γουρούνι και οι όμοιοι του είναι οι καταστροφείς όχι μόνον του τουρισμού αλλά και της εικόνας της Ελλάδας.
Αυτό το κάθαρμα, ο δουλέμπορος, καλά θα κάνει να κλείσει το ρημάδι του και να
εξαφανιστεί τώρα. Όπως και όλοι οι άλλοι που βρωμίζουν αυτόν τον παράδεισο που κάποιοι μας κληροδότησαν με τους αγώνες τους, για να βγαίνουν τώρα οι σαπιοκοιλιές, οι κλακαδόροι του ΓΑΠ να τον εκμεταλλεύονται, να τον μολύνουν και να τον καταστρέφουν.
Και από κοντά όλο το τοπικό βρωμερό σύστημα, που άφηνε Καραβέλες και Γερμανά της μήζενς να φεύγουν ανενόχλητοι και πήγαν να καλύψουν τον δολοφόνο ψάχνοντας σε “συγγενείς και φίλους” τον ένοχο. Αφού πρώτα μιλούσαν για “ατύχημα”.
Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία, “προοδευτικό” ρεμάλι.
olympia
 greeknation
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου