Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Αλί Χαμενεί:Σε λίγες βδομάδες θα έχουμε πόλεμο

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ (ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ)
*ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΑΛΙ ΧΑΜΕΝΕΙ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ.
*ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.
*ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.
*ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ.
*ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΚΟΛΠΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΡΑΝΙΚΕΣ ΝΑΡΚΕΣ/ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΑΧΑΜΠ-3 ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
*ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΤΟ 60%.
*ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΣΕ 7 ΩΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΒΑΧΝΤΙ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΙΡΟΥΖΑΜΠΑΝΤΙ, Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΡΑΧΙΜ ΣΑΦΑΒΙ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ΣΑΦΑΒΙ, Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΖΑΦΑΡΙ, Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΑΛ ΚΟΥΝΤΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΟΛΕΙΜΑΝΙ ΚΑΙ 16 ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.
*Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ-2 ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜ.
*ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ.
*ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΛΕΟΝ ΠΑΝΕΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
*Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΛΗΞΑΝ ΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΡΙΑ….
*Η ΤΑΪΛΑΝΔΗ ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΗΨΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
*12 ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΑΜΑΛΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ.
*ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΝΑΣΡΑΛΑ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΣΥΡΙΑ ΤΟ 2006 ΕΦΟΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
*ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΆΝΟΙΞΗΣ.
*ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ.
*ΣΤΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΗΠΑ-ΤΥΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΗΠΑ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ.
*ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΕ ΒΟΡ.ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΑΧΕΛ.
*Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΕ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΚΕΝΥΑ-ΟΥΓΚΑΝΤΑ-ΜΑΛΑΟΥΙ-ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ-ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ.ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ 94 ΧΡΟΝΟ ΝΕΛΣΩΝ ΜΑΝΤΕΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ.
*ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ/ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
greeknation
 epanastasilae

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου