Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ... Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΡΑΨΑ!Ο αρχιπραξικοπηματίας Μπεγλίτης που εκτός των άλλων πρόλαβε μέσα σε μικρό διάστημα μαζί με τα τσιράκια του -που εδώ και μέρες όμως τον έχουν εγκαταλείψει- να κάνει συνομιλητές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, το δίκτυο των αστράτευτων και των αντιρρησιών συνείδησης, αποτελεί πλέον παρελθόν.

Μας στενοχωρεί το γεγονός ότι ο Μπεγλίτης φεύγει με πολιτικές κλωτσιές από το Πεντάγωνο και όχι με πραγματικές, αλλά πάλι μέχρι να παραδώσει κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στους διαδρόμους ή το προαύλιο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

Κάποιοι για να "τη μπούν" στην σημερινή κατάσταση, έριξαν στο τραπέζι και το όνομα του Στρατηγού Γράψα, (παρεπιμπτόντως πιστεύουμε ότι θα ήταν μιά σπουδαία επιλογή) αλλά το ενδεχόμενο μας φαντάζει ιδιαίτερα μακρυνό. παρ΄ όλο που το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ήταν ένα από αυτά, που στις διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης, είχε την ισχύ του "βετο", μαζί με το Εσωτερικών. το Δημοσίας Τάξεως και το Δικαιοσύνης.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου