Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ



ΚΟΥΡΕΜΑ 80% ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ (ΠΑΛΑΙΑ) ΔΡΑΧΜΗ

Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές, ο Τσάρλς Νταλάρα δεν ήρθε για τυπικές συνομιλίες, αλλά για την διαπραγμάτευση του ποσοστού του κουρέματος και την ισοτιμία του ευρώ με την δραχμή στην οποία θα επιστρέψει (με τους όρους των τοκογλύφων) το χουντικό καθεστώς Παπαδήμου...


Η εξέλιξη αυτή είχε προειπωθεί από όλα τα ιστολόγια που γνωρίζουν τους μηχανισμούς και ελιγμούς της τραπεζοπιστωτικής παγκόσμιας δικτατορίας και φυσικά από το ταπεινό μας ιστολόγιο από την πρώτη μέρα ανακοίνωσης της νέας "κυβέρνησης".

Γράφαμε στην ανάρτησή μας

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

"Αυτή η κυβέρνηση, όλοι το ξέρουν είναι με αχυρένια ποδάρια, δεν μπορεί να περπατήσει. Ίσα-ίσα μπορεί να μας σύρει μέχρι την ολοφάνερη χρεωκοπία και την εξαθλίωση...

Γι αυτό άλλωστε την διώρισαν..."

Διότι η πατριωτική επιστροφή στη νέα δραχμή σημαίνει επιστροφή σε νόμισμα που θα κόβουμε εμείς, το οποίο αρχικά θα είναι ισότιμο με το ευρώ και θα υποτιμηθεί τόσο όσο είναι οι πραγματικές ανάγκες της οικονομίας μας, χωρίς χρέος αφού θα έχει προηγηθεί η άρνηση του χρέους ως απεχθές παράνομο και καταχρηστικό.

Αυτά για να αντιλαμβανόμαστε την πατριωτική επιστροφή στη δραχμή και να την διαχωρίζουμε από την προδοτική επιστροφή που ετοιμάζει ο Παπαδήμος, όταν θα αναγγείλει ότι το κούρεμα πρέπει να φτάσει το 80% οπότε θα χαρακτηριστεί από τις "αγορές" ως πιστωτικό γεγονώς, που θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη πλέον χρεωκοπία. Οπότε θα επιστρέψει "αναγκαστικά" στην παλαιά δραχμή με ισοτιμία, που μετά την υποτίμηση θα είναι πολύ χειρότερη του 1/340,75 και θα οδηγήσει την χωρα στην εξαθλίωση και την αιώνια δουλεία στους τοκογλύφους, αφού το χρέός, έστω και το 20%, θα το χρωστάμε σε ευρώ, οπότε θα μας πούν ότι πρέπει να πουλήσουμε όλη τη χώρα για να ξεχρεώσουμε!!!

Όλος ο λαός πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να μην επιτρέψει στον δόλιο τραπεζίτη της Goldman Sachs, της FED και της τριμερούς να πουλήσει, με την ανοχή και την υποστήριξη των δωσιλόγων, την Ελλάδα.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ

ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ

ΠΙΟ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ

ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ
http://oimos-athina.blogspot.com
 
anti-ntp
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου