Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Σφίξτε κι άλλο τις (ευρω) ζώνες σας..


Λάβρος κατά της «Τριμερούς Επιτροπής» -αυτό το πέραν του καλού και του κακού των θεσμών- σκοτεινό Διευθυντήριο, μέλος του οποίου είναι και ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, υπήρξε σε ομιλία του στη Βουλή ο κ. Καρατζαφέρης: «Η οικονομία του κόσμου είναι τρεις άνθρωποι, τους οποίους θα βρείτε πίσω από εκείνο το χωνευτήρι των αποφάσεων, την περίφημη Τριμερή, την προστάτιδα της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, Ρότσιλντ, Μόργκαν και Ροκφέλερ», έλεγε τότε ο αρχικωλοτούμπας και συμπλήρωνε: «Παραδίδουμε δηλαδή σήμερα το ελληνικό τραπεζικό σύστημα στις διαθέσεις της Τριμερούς με ό,τι σημαίνει αυτό». Αυτά στις 29/8/2011 (όπως μας υπενθυμίζει η εφημερίδα «Δημοκρατία»). Τώρα, μόλις δυόμισι μήνες μετά, ο ίδιος άνθρωπος ανερυθρίαστα υποστηρίζει ό,τι καταδίκαζε χθες, παραδίδοντας (ή προδίδοντας) στην Τριμερή και τον εκλεκτό της κ. Παπαδήμο όχι μόνον το «ελληνικό τραπεζικό σύστημα» αλλά την ίδια τη χώρα. Οι σαλτιμπαγκισμοί του κ. Καρατζαφέρη έχουν από καιρό ξεπεράσει τα όρια του πολιτικού τσαρλατανισμού - πόσο χειρότερος μπορεί να γίνει;...

Χερ ΡΑΪΧενμπαχ, ιδού η κυβέρνησή σας, όπως θα έλεγε και το φάντασμα της 9ης Μεραρχίας Εθνικοφρόνων στο φάντασμα του Βαν Φλήτ.

α) Μέλη 48 (εκ των οποίων 38 Πασόκιοι σε ένα μικρό κι ευέλικτο σχήμα) συν τέσσερις Επίγονοι των Δωσιλόγων κι ένα άγημα νεοδημοκρατών για τη λάντζα.

β) Πρωθυπουργός (της Τριμερούς, της Τρόικας και της Αγίας Τριάδας - εξ ου και «Μεσσίας») ο κ. Λουκάς Παπαδήμος.

Εν μέσω δύο Αντιπροέδρων: Ι) Του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο άνθρωπος που ως Υπουργός Οικονομικών έκανε περισσότερες γκάφες από λάθη (οι επιδόσεις του εξετάζονται απ' τα Ρεκόρ Γκίνες) ενώ στα άλλα υπουργεία που είχε αναλάβει στο παρελθόν έκανε περισσότερα λάθη από γκάφες.

ΙΙ) Θεόδωρος Πάγκαλος (χωρίς σχόλια, μη μαγαρίζουμε τη σελίδα)...

γ) Υπουργοί: Αναστάσιος Γιαννίτσης, Υπουργός Εσωτερικών. Τα ζόμπι ξανάρχονται.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Υπουργός Ειδικών Οικονομικών Ζωνών, Ζωτικού χώρου για το Δ' ΡΑΪΧ και 200 Ευρώ το μεροκάματο, ώστε να αρχίσει η ανάπτυξη και να ζήσουν καλύτερα όσοι το παίρνουν.

Σωκράτης Ξυνίδης, ογκόλιθος της πολιτικής αναλόγου ειδικού βάρους με την κυρία Μπιρμπίλη, τον κ. Πεταλωτή, τον κ. Ραγκούση, την κυρία Ματσούκα, την κυρία Παναρίτη κι όλα τα άλλα πουλέν που εισήγαγε ως προσωπικές του επιλογές στο «Μεγάλο μας Τσίρκο» ο Γιωργάκης - με πρώτο λαχνό που μας κλήρωσε τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

Μαυρουδής (κατά κόσμον Μάκης) Βορίδης. Υπουργός Υποδομών, πρώην ΕΠΕΝίτης του δικτάτορα Παπαδόπουλου, τσεκουροφόρος ως φοιτητής, με τα χρόνια ωρίμασε και τώρα είναι μόνον -κατά δήλωσίν του- «εθνικιστής». Μη σας πω και κεντρώος εθνικιστής.

Απ' αυτούς που, ως φαίνεται, συμπαθεί η κυρία Ρεπούση κι άλλοι της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ, όταν ζητούσαν προχθές να δοθεί ψήφος ανοχής αν όχι εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου. (Διόλου παράξενο για προσωπικότητες όπως της κυρίας Ρεπούση, η οποία αφού πορεύθηκε χέρι-χέρι με την κυρία Γιαννάκου, αφού πορεύθηκε χέρι-χέρι με την κυρία Διαμαντοπούλου γιατί να μην πορευθεί τώρα και χέρι-χέρι με τους ανθρώπους (με την καλή έννοια) του κ. Καρατζαφέρη;

Αννα -δεν πάτε στο διάολο εσείς και τα βιβλία σας- Διαμαντοπούλου. Υπουργός Παιδείας. Το «παι» με έψιλον. Διότι αν το γράφουν έτσι τα παιδάκια, δεν θα πρέπει να τα διορθώνει ο δάσκαλος ώσπου να πάνε στο Λύκειο για να μην αποκτήσουν κανένα ψυχικό τραύμα! (σημ. σ.: δεν κάνω πλάκα - η πολιτική ορθότης δεν έχει όρια, προκειμένου να αφανιστούν τα ενοχλητικά στοιχεία ενός ολόκληρου πολιτισμού).

Αστέριος Ροντούλης. Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης! Είπε τους Πασόκιους μέσα στη Βουλή «γομάρια» και τον επιβράβευσαν με ένα συναφές υπουργείο, όσον αφορά την πράσινη ανάπτυξη, τα πράσινα άλογα και τα πράσινα «γομάρια»!..

Δημήτρης Αβραμόπουλος. Υπουργός Εθνικής Αμυνας και Βάσεως Φρουράς Εξηκονταρχίας Πρεβέζης. Τουλάχιστον οι μπάντες του στρατεύματος θα είναι απολύτως ετοιμοπόλεμες στις μακρυνές ΑΟΖ και τα άλλα εξωτικά μέρη της επικράτειας.

Αδώνιδας (ο), Γεωργιάδης. Υφυπουργός Ανάπτυξης - η χαρά του λιμενεργάτη! Και της Σχολής Ναυτικών Κομσομόλων Περάματος.

Υγεία να 'χουμε (και τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο υπουργό Υγείας να διορίσει την κυρία Λοβέρδου γιατρό) η κυβέρνηση αυτή θα ήταν μια τέλεια δοτή κυβέρνηση, αν δεν είχε μιαν ατέλεια: απουσιάζει απ' τις τάξεις της η κυρία Μπακογιάννη. Αδικία!

Δεν μπορεί όλος ο καλός κόσμος της χώρας να 'ναι μαζί και η Ντόρα χώρια. Είναι ένα ντεζαβαντάζ που ελπίζω, στην πορεία των πραγμάτων, να διορθώσει η κυρία Μέρκελ. Θα 'ναι κρίμα κι άδικο να αποτύχει και αυτή η κυβέρνηση, παρά τις προσπάθειες της κυρίας Χριστοφιλοπούλου επειδή δεν εδόθη στην κυρία Μπακογιάννη η ευκαιρία να προσπαθήσει το ίδιο...

ΣΤΑΘΗΣ Σ. από enet μοντάζ Γρέκι
 
 kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου