Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΠΌΘΕΣΗ: Έξι μήνες πριν "έδειχναν" τον 22χρονο Εύελπι...

Άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία για την συνωμοσία σε βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων  και την «ανακάλυψη» «χουντοσταγονιδίων» στην ΣΣΕ φέρνει στην δημοσιότητα έρευνα του defencenet.gr. Στοιχεία που δείχνουν ότι η όλη υπόθεση εξυφαινόταν εδώ και πολύ καιρό και σίγουρα πολύ πριν και από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όταν και λόγω της συντεταγμένης αποχώρησης των Ευέλπιδων και της αποθέωσης που γνώρισαν από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης ζητήθηκε η απόταξη του Αρχηγού των 4ετών, κάτι που αρνήθηκε να πράξει ο τότε Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος.
Μιλώντας λοιπόν στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και αναφερόμενος στην πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών (27/05/2011) στο Προεδρικό υπό τον Κάρολο Παπούλια, λέει επί λέξει:
«Παγώσαμε στο συμβούλιο οι πολιτικοί αρχηγοί. Είπε ο κ. Παπανδρέου ότι υπάρχει έκθεση της CIA ότι υπάρχουν ενδεχόμενα για το 2011 (σ.σ. πραξικοπήματος) και διαπιστώνεται ότι σταγονίδια έχουν μπει στις σχολές»! Η δήλωση είναι από μόνη της εκρηκτική.
 Βέβαια το defencenet.gr, από τότε είχε δημοσιεύσει την πληροφορία ότι αναφέρθηκε ο Γ.Παπανδρέου στην σύσκεψη για την έκθεση της CIA (την είχαμε δημοσιεύσει άλλωστε), αλλά είχαμε την ενημέρωση ότι η αναφορά του ήταν περισσότερο γενική και είχε ίσως χαρακτήρα έμμεσης προειδοποίησης προς τους άλλους αρχηγούς, να συναινέσουν στην πολιτική του, παρά ουσία. Αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν αυτό που υποστήριξε πολύ συγκεκριμένα πέντε ημέρες αργότερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ περί «σταγονιδίων» που έχουν μπει στις σχολές».
Από χθες που εντοπίσαμε το συγκεκριμένο απόσπασμα της ομιλίας του Γ.Καρατζαφέρη στην Βουλή (http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=125889), αναζητήσαμε από το περιβάλλον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να μας ενημερώσουν για το ακριβές περιεχόμενο της τοποθέτησής του.
Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό: Ναι, ο Γ.Παπανδρέου είχε μιλήσει για την έκθεση της CIA, περί της ύπαρξης αναταραχής, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε μιλήσει για «σταγονίδια που έχουν μπει στις σχολές».
Η ίδια πηγή επικαλέστηκε τα πρακτικά της σύσκεψης και μάλιστα πληροφορούμενη από εμάς την τοποθέτηση του Γ.Καρατζαφέρη, δήλωσε ότι «Στα πρακτικά δεν υπάρχει τέτοια δήλωση του τότε πρωθυπουργού, είναι σαφές και προκαλούμε τον οποιοδήποτε επί αυτής της βάσης να προσκομίσει αντίθετα στοιχεία».
Αν θεωρήσουμε ότι η παραπάνω πηγή λέει την αλήθεια (μας διαβάστηκε το σχετικό απόσπασμα των πρακτικών και θεωρούμε ότι είναι αξιόπιστη η διαβεβαίωση) τότε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει μπλέξει τις θέσεις του Γ.Παπανδρέου με δικές του διαπιστώσεις και πληροφορίες!
Πολύ έξυπνα (είναι γνωστή η ευφυία του, άλλωστε) αφήνει να φανεί ότι το έχει πει ο Γ.Παπανδρέου, αλλά είναι πολύ συγκεκριμένος: Σχεδόν έξι μήνες πριν την αποκάλυψη των «χουντοσταγονιδίων» χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς έκφραση και περιγράφει την ίδια ακριβώς κατάσταση στην ΣΣΕ. «Σταγονίδια έχουν μπει στις σχολές»!
Άρα, κάποιοι είχαν στοχοποιήσει κάποιους, τουλάχιστον από τότε! Δεν λέμε ότι εν γνωσει του το έκανε  Γ.Καρατζαφέρης, αλλά καλό είναι να ερευνήσει τις πηγές του.
Είναι πλέον πασιφανές, τουλάχιστον για εμάς, ότι τα γεγονόταν καταδεικνύουν συνωμοσία. Κάτι που αποτελεί ένα νέο στοιχείο που αλλάζει τα δεδομένα για τον 22χρονο, αφού πολύ πριν από την υποτιθέμενη «ανταρσία» του στην ΣΣΕ στις 17 Νοεμβρίου, πρόεδρος κόμματος τον «φωτογράφιζε» στην Βουλή στις 2 Ιουνίου! Εκτός και αν υπάρχουν και άλλα «σταγονίδια» και πρέπει ο Γ.Καρατζαφέρης να τα αποκαλύψει.
Κάτι έχει παιχτεί γύρω από τον σπουδαστή, κάποιους έχει ενοχλήσει αυτός ή ο πατέρας του (εν ενεργεία ταξίαρχος που τον «λέρωσσν» και αυτόν με την ρετσινιά του «χουντικού») και έχει στηθεί μια σκευωρία που υπονομεύει καίρια τις Ένοπλες Δυνάμεις. Εμείς έχουμε πλέον σαφείς ενδείξεις για το κεντρικό πρόσωπο που έχει διακινήσει το θέμα, αλλά για την ώρα επιφυλασσόμαστε…
Η υπόθεση δεν είναι καθόλου απλή και θα πρέπει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ να ξεκαθαρίσει το εννοούσε και από που είχε τις πληροφορίες τότε, βάζοντας μάλιστα στο στόμα του Γ.Παπανδρέου πράγματα που δεν είχε πει.
Όχι ότι έχουμε καμιά διάθεση να υποστηρίξουμε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά η αλήθεια δεν έχει ούτε χρώμα ούτε κομματική τοποθέτηση.
Αν είναι διαφορετικά τα πράγματα τότε και πάλι ο Γ.Καρατζαφέρης πρέπει να μιλήσει και να προσκομίσει τα πρακτικά της σύσκεψης των αρχηγών για να ερωτηθεί σχετικά ο Γ.Παπανδρέου από που είχε πληροφορίες για "σταγονίδια" στις σχολές. Γιατί, άλλο να μιλάει αόριστα για μια έκθεση που είχε διαβάσει στο Τύπο ένας πρωθυπουργός και άλλο να αναφέρεται σε "σταγονίδια"...   
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου