Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Βρείτε τρύπες να κρυφτείτε και... αεροπλάνα για να φύγετε


Προδότες, ψεύτες, κλέφτες και "λοιποί" συγγενείς… αρχίστε να ψάχνετε από τώρα…
Η σημερινή πολιτική πραγματικότητα θυμίζει ολοένα και περισσότερο την λαϊκή παροιμία “Σφάξε με Αγά μου ν’ αγιάσω”.
Από την μια έχουμε τους υπερόπτες και αλαζόνες Ευρωπαίους οι οποίοι προεξεχόντων των αλητήριων Γερμαναράδων (απογόνων της “Άριας” φυλής της Χιτλερικής ιδεολογίας) μας εκβιάζουν και μας απειλούν ευθέως (σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους) και από την άλλη έχουμε τους ξεπουλημένους εγχώριους πολιτικούς ηγήτορες μας οι οποίοι ολοένα και υποχωρούν προς χάριν της δικής μας “σωτηρίας” η οποία ως φαίνεται θα μας καταστήσει στο μέλλον καμαριέρες και κηπουρούς στη δική μας περιουσία την οποία θα απολαμβάνουν οι βόρειοι Ευρωπαίοι … φίλοι μας!
Οι κρυφές προεκλογικές συζητήσεις αλλά και οι μετεκλογικές ενέργειες του κ. Παπανδρέου οι οποίες κατέληξαν στο πρόσφατο “ολίσθημα” της εξαγγελίας του περίφημου δημοψηφίσματος δεν ήταν τυχαίες αλλά οργανωμένες για την δημιουργία των συνθηκών και του κλίματος που θα επέτρεπαν την “αμάσητη κατάποση” (εκ μέρους όλων μας) της ανάγκης για την συναίνεση και την αποδοχή του διορισμού του “πιονιού” και υπαλλήλου τους από παλιά κ. Παπαδήμου ως πρωθυπουργού για να αποτελειώσει τα προσχεδιασμένα και δρομολογημένα εδώ και κάμποσες δεκαετίες για την χώρα μας!!!
Η σημερινή εμμονή τους για τις δεσμεύσεις και τις υπογραφές όλων των συμμετεχόντων στην κυβέρνηση του νέου “Τσολάκογλου” αποσκοπεί στην νομιμοποίηση των ήδη παρανόμως συμφωνηθέντων από τον μεγάλο “αρχιπροδότη” και την παρέα του!!!
Θέλουν να αποκλείσουν με κάθε τρόπο την επαναφορά της πραγματικής Δημοκρατίας στην πατρίδα μας γιατί φοβούνται ένα νέο Γουδί και τον τουφεκισμό τους στα έξη μέτρα. Όμως να είναι σίγουροι όλοι τους (ηγετοκεφαλές, βουλευτοπαλαμοκρουστές, δημοσιοκάφροι, μεγαλοκαναλάρχες και μεγαλοεργολάβοι) ότι σύντομα θα νιώσουν στο πετσί τους την οργή και την βία των άνεργων, των μισθωτών, των συνταξιούχων, των μικροεπαγγελματιών, των νέων, ακόμα και των μανάδων που δεν θα αντέξουν να βιώσουν την επερχόμενη πείνα των παιδιών τους!
Προδότες, ψεύτες, κλέφτες και “ λοιποί” συγγενείς … αρχίστε να ψάχνετε από τώρα … χώρα για να καταφύγετε ή τρύπα για να … κρυφτείτε!!!


kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου