Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…!!!

 



Όσα αποκαλύπτουν σήμερα τα «επικαιρα» συνιστούν αναπόφευκτα…Εθνική Προδοσία..!!! Σχέδιο των κκ. Παπανδρέου και Μπεγλίτη για την αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων, αποκαλύπτουν:
Στο χείλος της καταστροφής κατάφερε, μέσα σε δεκαπέντε μόλις ημέρες, να σύρει τις Ένοπλες Δυνάμεις ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Μπεγλίτης, προωθώντας με πραξικοπηματικό τρόπο και κόντρα στα Γενικά Επιτελεία την κατάργηση ολόκληρων στρατιωτικών σχηματισμών και την απόσυρση κύριων μονάδων μάχης από την ενεργό υπηρεσία, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας.

Ποτέ –κατά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες τουλάχιστον– οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δεν έφτασαν τόσο κοντά στη διάλυσή τους όσο το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τις 17 έως τις 31 Οκτωβρίου, όταν και η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ επιχείρησε να επιβάλει στο Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) μια νέα Δομή Δυνάμεων στο στράτευμα, το εισηγητικό σημείωμα της οποίας φέρνουν σήμερα στο φως της δημοσιότητας τα «Επίκαιρα».
Επρόκειτο για μία εισήγηση που προκάλεσε έντονη ανησυχία και αναταραχή στο σύνολο σχεδόν της στρατιωτικής ηγεσίας, η οποία διέκρινε πίσω από τις αλλαγές που προωθούσε τον τεράστιο κίνδυνο πλήρους αποδιοργάνωσης και αποσυντονισμού του στρατεύματος, σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα εξαιτίας τόσο της οικονομικής κρίσης όσο και της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο και την Κύπρο…!!!

Μη ξεχάσει ο Υπουργός κ. Αβραμόπουλος να ζητήσει την γνώμη του αναπληρωτή του Γ.Γεωργίου του ΛΑΟΣ, ( εκείνου πού ως Ευρωβουλευτής αποκάλεσε τα Σκόπια ως…ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) διότι έως ότου… συσκεφθεί με τον «εαυτόν» του, θα έχει λήξει η θητεία της παρούσης Κυβέρνησης και θα έχει απενοχοποιηθεί το έγκλημα... Να δείτε ότι το τεράστιο αυτό Εθνικό Θέμα δεν θα “παιξει” στα Μ.Μ.Ε….!!! cretanpatriot.wordpress.com

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου