Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

"Μπαϊράκι" Π. Καμμένου στη νέα κυβέρνηση!Image
Ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τη Νέα Δημοκρατία, εκφράζει την πρόθεσή του να καταψηφίσει τη νέα κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο, με δήλωσή του στην Real News!
«Τέτοια νομιμοποίηση δεν μπορώ να δώσω. Δεν έχω ούτε τη λαϊκή εντολή, ούτε το συνταγματικό δικαίωμα» δηλώνει ο Π. Καμμένος. Ο βουλευτής της ΝΔ αρνείται να στηρίξει με την ψήφο του τη μεταβατική κυβέρνηση, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο, δίνεται άφεση αμαρτιών σε όλη τη μνημονιακή πολιτική.
Επικαλούμενος, μάλιστα, πρόσφατη δήλωση του στενού συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, Δημήτρη Σταμάτη, λέει χαρακτηριστικά: «Εγώ χούντα δεν ψηφίζω».
Για τον νέο πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, αναφέρει πως «ελπίζω ως πρωθυπουργός να μην αποτύχει, για το καλό της Ελλάδας, αλλά και να μην πετύχει ως μέλος της trilateral και της νέας τάξης πραγμάτων».
Παράλληλα, ο κ. Καμμένος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί νέα πολιτική κίνηση, που θα εκφράζει το αντιμνημονιακό μέτωπο, κάτι που έχει ήδη αναφέρει το defencenet.gr ότι συμβαίνει στο πολιτικό παρασκήνιο τις τελευταίες ημέρες...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου