Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ο ψευδο-υπουργός τρομοκρατεί πολίτες, δημάρχους και δικαστές



Τα δικαστήρια είναι τα μόνα όργανα στα οποία ανέθεσε ο ελληνικός λαός να απονέμουν δικαιοσύνη στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. Ακόμα και σε περιπτώσεις αντιδικίας μεταξύ πολιτών και δημοσίου. Οπως αυτή με το παράνομο τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέ τον λογαριασμό της ΔΕΗ, παρανόμως.
Ο, έτσι κι αλλιώς, παράνομος “υπουργός”, μιας παράνομης “κυβέρνησης”, που διαφεύγει ακόμη την σύλληψη επειδή τους την χαρίζει για δικούς του άγνωστους λόγους ο τωρινός εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και τα λοιπά αρμόδια όργανα, προσπαθεί να τρομοκρατήσει πολίτες, δημάρχους και δικαστές. Είναι η συνήθης φιγούρα που κάνουν οι εκτός νόμου προς τους φιλήσυχους και νομοταγείς πολίτες.
Ιδού τι λέει στην ανακοίνωσή του ο ψευδο-υπουργός: “Επειδή η προσωρινή διάταξη του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Καλαμάτας έχει εκδοθεί καθ΄ υπέρβαση της δικαιοδοσίας των πολιτικών δικαστηρίων σε σχέση με ζητήματα βεβαίωσης και είσπραξης φόρων και τελών, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις στους πολίτες.”
Και επισείει ο παράνομος “υπουργός” της παράνομης “κυβέρνησης” τον φόβο του δικηγόρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, το οποίο δεν είναι παρά ο δικηγόρος του δημοσίου, και που φυσικά δεν είναι ούτε δικαστικό, ούτε νομοθετικό αλλά ούτε και εκτελεστικό όργανο.
Το θλιβερό είναι πως οι ηγεσίες τριών κομμάτων και ο θεωρούμενος ως “Πρόεδρος της Δημοκρατίας”, με το τελευταίο επαίσχυντο και ανόσιο πραξικόπημα τους της κατάλυσης του Συντάγματος και του πολιτεύματος, συγκρότησαν αυτή την παράνομη “κυβέρνηση” που μόνο σκοπό έχει και φιλοδοξία να είναι ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ και όχι υπηρέτης του ελληνικού λαού.
Υπομονή έλληνες.
Θα τους συλλάβουμε και θα τους δικάσουμε.
Μαζί και αυτόν τον ευτραφή κύριο που νομίζει πως είναι υπουργός.

kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου