Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

Στο διάολο λοιπόν η 6η δόση σας. Δεν πρόκειται να γίνει γάλα για τα πεινασμένα παιδιά του λαού μας που λιποθυμάνε στα σχολειά της ντροπής. Είναι το τίμημα της δικής σας ντροπής, που θα πάει κατ ευθείαν στην τσέπη των νταβατζήδων - τους οποίους προσκυνάτε - μαζί με τον κλεμμένο ιδρώτα μας.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αν ο Καρατζαφέρης χαμογελά επειδή κατάφερε να σύρει στη δική του ατζέντα της ντροπής, ένα πολιτικό σύστημα με ρευστή εθνική συνείδηση και με μηδενική εθνική υπερηφάνεια, αυτό είναι ντροπή για το ίδιο το πολιτικό σύστημα και όχι για την ίδια τη γλίτσα του πολιτικού καιροσκοπισμού.

Κάθε γουρούνι θα είχε άλλωστε κάθε λόγο να χαίρεται, όσο μπορεί να βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον που είναι η λάσπη, ο βόρβορος και η βρωμιά.
Αλλοίμονο στην κατάντια όλων εκείνων που επέλεξαν να μετακομίσουν στα βοθρολύματα φιλοδοξώντας να του μοιάσουν.

Μπορεί το αναβαθμισμένο πολιτικό απολειφάδι του φασισμού να αισθάνεται μια εσωτερική αγαλλίαση για την καινούρια του ιδιότητα ως συνομιλητής των κατοχικών εντεταλμένων, αλλά το δικό του καμάρι ισοδυναμεί με την απόλυτη ντροπή όλων εκείνων που φρόντισαν να μετατρέψουν τούτη τη γη σε πασαρέλα όπου μπορεί να περπατά «περήφανος» ο δοσιλογισμός και η κουκουλοφορία.

Το αξιοσημείωτο άλλωστε, δεν είναι το περιεχόμενο του επικίνδυνου κηρύγματος μίσους που βγαίνει από το στόμα μιας επικίνδυνης οχιάς.
Αυτό που έχει μείζονα σημασία είναι ότι αυτή την οχιά…
-Κάποιοι την εξέθρεψαν, κι ας μην τολμάνε να συναισθανθούν τις διαχρονικές τους ευθύνες…
-Κάποιοι την ανέχτηκαν, κι ας μην αποφασίζουν να αλλάξουν ρότα φράζοντας μια για πάντα το δρόμο στον περίπατο του μαύρου φασισμού που δηλητηριάζει την πολιτική ζωή του τόπου…
-Κάποιοι την κατέστησαν ισότιμο συνομιλητή, γιατί στο όνομα της όποιας πρόσκαιρης σκοπιμότητας, δεν είχαν τα ούμπαλα να πουν ευθύς εξ αρχής πως ακόμη και αυτή η λαβωμένη δημοκρατία, δεν δικαιούται και δεν πρόκειται ποτέ να καθήσει στο ίδιο τραπέζι με κανένα φερέφωνο του φασισμού υπό οποιανδήποτε ιδιότητα...

Μέσα σ αυτό το κάδρο του απόλυτου πολιτικού ξεπεσμού, που από μόνος του συνιστά ικανή και αναγκαία συνθήκη για τη διατράνωση ενός παλλαϊκού αιτήματος που θα απαιτεί την άμεση ανατροπή του, έχει στηθεί αυτή η ιδιότυπη δημοπρασία για τη …χαμένη τιμή της υπογραφής της μαντάμ Ορτανσίας στο κατασχετήριο της εθνικής μας αξιοπρέπειας.

Οι κατοχικοί κλητήρες συνεπικουρούμενοι από την παρεούλα των «εθνοσωτήρων» του πολιτικού συστήματος, άπλωσαν το δίχτυ τους πάνω από την Ελλάδα, και οι υποκριτές της δουλοπρέπειας κονταροχτυπιούνται για την υπογραφή που θα φέρει στην… ούγια του αυτό το δίχτυ της ξένης κατοχής. Αίσχος…

Η κοινωνική προσμονή συμπιέζεται από τους τρισάθλιους του πολιτικού ψεύδους, στις συμπληγάδες της 6ης δόσης της μαζικής αποβλάκωσης, σε μια χώρα που επιχειρούν να νεκρώσουν ακόμη και την εθνική της αξιοπρέπεια.

Στο διάολο λοιπόν η 6η δόση σας. Δεν πρόκειται να γίνει γάλα για τα πεινασμένα παιδιά του λαού μας που λιποθυμάνε στα σχολειά της ντροπής. Είναι το τίμημα της δικής σας ντροπής, που θα πάει κατ ευθείαν στην τσέπη των νταβατζήδων - τους οποίους προσκυνάτε - μαζί με τον κλεμμένο ιδρώτα μας.

Στο διάολο λοιπόν η «σωτηρία» σας. Γιατί αυτή δεν αφορά στη δική μας πραγματική σωτηρία. Αυτό τον τόπο τον παραδίδετε μαζί με το λαό που σας ανέχθηκε, ως λάφυρο στα θησαυροφυλάκια και στην τράπεζα αίματος των δολοφόνων, με αντάλλαγμα το ρόλο του δοσίλογου που σας ανέθεσαν, στα πλαίσια του εφιαλτικού σχεδιασμού τους.

Στο διάολο κι εσείς και η συναίνεσή σας. Σ αυτό το έγκλημα η Ελληνική κοινωνία δε συναίνεσε. Γι αυτό και της στερήσατε το δικαίωμα να δείξει σε όλη την υφήλιο, ποιο είναι πραγματικά το μπόι των καλικατζάρων του δοσιλογισμού που παζαρεύουν ξεδιάντροπα την αξιοπρέπειά της.

Στο διάολο και η «δημοκρατία» σας όπως την καταντήσατε. Η «δημοκρατία» που τρέμει τη φωνή των πολιτών και αναγνωρίζει στα φερέφωνα του μαύρου φασισμού, το ρόλο του θεματοφύλακα του βιασμού της, είναι η δημοκρατία του γύψου και της ντροπής, και αυτή τη «δημοκρατία» που δολοφονεί το λαό, οφείλουμε να την τσακίσουμε.

Στο διάολο λοιπόν κι εσύ και η υπογραφή σου Αντώνη. Δεν είναι υπογραφή περηφάνιας, γι αυτό και την παζαρεύεις με τους δυνάστες αυτού του λαού. Αυτή η υπογραφή – που τελικά θα στην πάρουν και να το θυμάσαι αυτό – θα είναι η προσωπική σου τριτεγγύηση στην προσωπική σου ταπείνωση, για να θυμούνται οι επόμενες γενιές πως μια φορά αρκεί να κατεβάσεις το παντελόνι, για να μείνει κατεβασμένο μόνιμα στον αστράγαλο της πολιτικής δουλοπρέπειας.

Αυτός ο λαός δεν ταπεινώθηκε…
Τη δική του υπογραφή δε θα την πάρουν…
Η ώρα που θα δώσει τη μάχη της δικής του αξιοπρέπειας, αργά ή γρήγορα θα έρθει, και τότε όλοι αυτοί που την πρόδωσαν, θα πάρουν τη δική τους θέση στο κοντάρι της πολιτικής ιστορίας.

ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ Η 6η ΔΟΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕ ΣΩΘΗΚΕ ΟΣΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ.


ellinikoforum

hellenicrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου