Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Φοβού τους ...(Δημοκράτες) και την δημοκρατία τους !


Το να γνωρίζεις την στρατιωτική εκπαίδευση δεν είναι απαραίτητο σε χαρτογιακάδες, κοντυλοφόρους και διάφορα ρουφιανοειδή, αλλά το να κάνεις κριτική όμως για την εκπαίδευση και να υποδεικνύεις τιμωρίες, είναι δημοκρατικό σας δικαίωμα, πώς να το κάνουμε !
Διαβάζω μύδρους σε εφημερίδα της Κυριακής και μάλιστα από την πένα μεγάλου δημοσιογράφου που στο παρελθόν διατέλεσε και διοικητής του Αγίου Όρους παρακαλώ ,εναντίον ενός 22χρονου μαθητή της σχολής Ευελπίδων !

Δεν διάβασα ποτέ όμως κάτι εναντίον της γενιάς του πολυτεχνείου που κατέστρεψαν την χώρα !
Τελικά ο άνθρωπος έχει γνώσεις υπεράνω κάθε κριτικής ,από διευθυντής συγκροτήματος τύπου και γνώστης των μηχανορραφιών στο γνωστό συγκρότημα που ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις ,βρέθηκε διοικητής παρακαλώ στο Άγιο Όρος όπου μορφώθηκε στο γνωστό (τράγο ) των κανονισμών για τους κατέχοντες τα του Αγίου Όρους .

Αφού απέκτησε εμπειρία ως διοικητής να μην ξεχνιόμαστε, ανακάλυψε ότι η διοίκηση της ΣΣΕ, η οποία τυχαίνει να είναι μια από τις καλύτερες , διοικείται με χουντικό τρόπο ανακαλύπτοντας χουντικά σταγονίδια του 74 μεταξύ των μαθητών των σχολών που σκοπό έχουν από ότι φαίνεται και γράφεται να διαλύσουν το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας .με τι ; Με τυφέκια Μ1;

Αλήθεια πώς απέκτησαν την πληροφορία και την φωτογραφία από μαθητή της σχολής ; Από Αξιωματικό της σχολής ;Από πολίτη εργαζόμενο που ήθελε να δικαιολογήσει στον πολιτικό του προϊστάμενο που τον διόρισε στο δημόσιο τη ρουφιανιά του κατασκευασμένη ή μη ,ή είναι απόρρητη δημοσιογραφική πληροφορία και αυτή ; Αλλά εδώ μιλάμε για στρατιωτική περιοχή ,ξεχνάτε τον οχετό που γράψατε όταν οι απόστρατοι μπήκαν στο περίβολο χώρο του ΥΕΘΑ;

Αφού τέλος πάντων αποκτήθηκε η πληροφορία γιατί δεν κατατέθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα αλλά δημοσιεύθηκε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα σας ,να δικαιολογήσουμε το επερχόμενο πραξικόπημα που διέρρευσε ο Πρωθυπουργός μας ;

Ό,τι συνέβη και αν συνέβη στην σχολή των ευελπίδων δεν είναι υπόθεση του Χασαπόπουλου, του Τριανταφυλόπουλου ,ή του Ψυχάρη αλλά της Διοίκησης της Σχολής, της Στρατιωτικής δικαιοσύνης και κανενός άλλου.

Ακόμη και σήμερα ο αναρμόδιος Υφυπουργός και υπεύθυνος της κλειστής αμυντικής βιομηχανίας της χώρας μας μίλησε για πραξικόπημα επειδή ο Πατέρας του Εύελπι Ανώτατος Αξιωματικός ε.ε είχε υποπέσει λέει, σε πειθαρχικό παράπτωμα άκουσον άκουσον πριν 35 χρόνια !

Τότε κ. Υφυπουργέ αν καταδιώκουμε τα γονίδια μας και την συγγένεια μας τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης σας τον κ. Πάγκαλο έπρεπε να τον κρεμάσετε μόνο και μόνο επειδή είναι εγγονός του μακαρίτη Πάγκαλου .!

Αλλά το θέμα μας είναι αλλού ,είναι στην δημοκρατία σας που την έχετε τεμαχίσει και προσδιορίσει στα μέτρα σας ,είναι η δημοκρατία της διαφθοράς και της σήψης που κανείς σας δεν θέλει να αλλάξει .

Είναι η αναξιοκρατία και το ανεβοκατέβασμα κυβερνήσεων όπως συμφέρει, όχι όπως επιλέγει ο Ελληνικός λαός ,αλλά όπως επιλέγετε εσείς οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης.
Εσείς δεν θέλετε να αλλάξει το σύστημα γιατί από αυτό ζείτε από τις σάρκες του συστήματος .

Ποιος κοντυλοφόρος και μάλιστα εκδότης της συμφοράς θέλει να αλλάξει το σύστημα ,να πληρώνει τα ένσημα ,τα τέλη , τους δημοσιογράφους ,να εκδίδει τιμολόγια και να μην τα παίρνει μαύρα; ποιος; Κανείς σας .

Ποιος έχει καταδικάσει τα παιδιά μας να μην έχουν δικαίωμα στο όνειρο όταν στρατιές δήθεν μορφωμένων με ανύπαρκτα πτυχία και μεταπτυχιακά εξωτερικού καταλαμβάνουν θέσεις στο δημόσιο και γίνονται ακόμη και υπουργοί ;

Υπήρχε περίπτωση αν λειτουργούσε η αξιοκρατία ο Ψυχάρης να ήταν διοικητής του Αγίου Όρους, με τι προσόντα ;

Αυτήν την Δημοκρατία σας που ράψατε στα μέτρα σας, εμείς δεν την θέλουμε, δεν θέλουμε να είμαστε έρμαια των κάθε τοκογλύφων με τα χρέη που εσείς δημιουργήσατε ,δεν θέλουμε να είμαστε κάτι από το σύστημα σας

Αυτό το σύστημα που τρέμετε μην τυχόν αλλάξει και χάσετε τα προνόμιά σας γιατί εκδούλευση παρέχετε κύριοι και τίποτε άλλο !

Υπάρχουν και Πατριώτες σε αυτήν την χώρα που είναι στο ποτάμι ενέδρα για 700 ? ! Oταν εσείς οδηγείτε το ΤΖΙΠ σας στην λεωφόρο της δημοκρατίας, καμαρώνοντας για την αντίσταση σας που απαλλαχτήκατε από την υποχρέωση να υπηρετήσετε την Πατρίδα μας ..Και λοιδορείτε τους μαθητές του 19 και .

Αλλά για να γίνεις Αρχηγός στην Σχολή Ευελπίδων πρέπει να δουλεύεις τέσσερα χρόνια και να διαβάζει από το πρωί ως το βράδυ άγνωστα πράγματα για εσάς κύριε της ζούγκλας !
Ούτε μια ημέρα εκπαίδευσης δεν θα άντεχαν οι μπούληδες του κιτρινισμού στην σχολή Ευελπίδων που ξυπνάνε στις 11 το πρωί μες την μούχλα και την ξινίλα !

Καταγγελίες έκανε σήμερα λέει πρωτοετής μαθητής της ΣΣΕ επειδή έπαιρνε κάμψεις ,για βασανιστήριο μιλάει ο γνωστός κοντυλοφόρος, μόνο που ξέχασε να μας πει ότι αν δεν θέλεις να μην συνεχίσεις να είσαι στην ΣΣΕ μπορείς να παραιτηθείς αμέσως, δεν είσαι υποχρεωμένος να παρακολουθήσεις την εκπαίδευση της σχολής που βεβαίως δεν είναι για όλους ,δεν γίνονται όλοι Αξιωματικοί !

Ούτε μπορούν να την αντέξουν την εκπαίδευση. όλοι !!

Έτσι μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο της αποδόμησης των Ενόπλων δυνάμεων !

Σήμερα ο Ψυχάρης ,Αύριο ο γνωστός δημοσιογράφος του βήματος Χασαπόπουλος που κόπτεται λέει γιατί οι απόστρατοι εν μέσω οικονομικής κρίσης ιδρύουν κόμμα και είναι οι ίδιοι οι Απόστρατοι λέει, που μπήκαν στο Υπουργείο και απείληθήκαν δημοκρατικά να τους βγάλουν με την βία και από κοντά ο γνωστός και μη εξαιρετέος κύριος Τριανταφυλλόπουλος που ακούει στρατό και βγάζει σπυράκια τον κατανοούμε τον άνθρωπο , έχει πρόβλημα να χτυπάει γερμανικό νούμερο κάθε ημέρα !

Δεν είναι ο μόνος στόχος ο μαθητής Αρχηγός της Ευελπίδων ,αλλά τρέμετε στην ιδέα ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες Πατριώτες που ανατριχιάζουν στο άκουσμα του (ανάρμοστου άσματος ως ειρωνικά αναφέρεστε .Το )

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ

Βλέπεις νεοέλληνα της αρπαχτής της διαφθοράς και της σήψης δεν σου μοιάζουν όλοι ,τι κάνουμε τώρα ,δεν είσαι και το πρότυπό μας ούτε για εμάς, ούτε για τα παιδιά μας !


Φοβού τους ( δημοκράτες) και την δημοκρατία τους !



Μακρυγιάννης Χρήστος

Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

trikalagr
 
hellenicrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου