Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ελεημοσύνες και συσσίτια πείνας στον περήφανο Ελληνικό Στρατό!

Εκεί κατάντησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις: Να δίνουν συσσίτιο στους μη έχοντες υπηρεσία για να μπορέσουν να ζήσουν! Με εντολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου, άρχισαν οι ελεημοσύνες στα στελέχη κυρίως υπαξιωματικούς και επαγγελματίες οπλίτες, καθώς δεν επαρκούν οι αποδοχές τους για να τρέφονται εκτός στρατοπέδου.
Εφ' όσον το επιθυμούν, οι χαμηλόβαθμοι στρατιωτικοί μπορούν να τρώνε μέσα στη μονάδα τους φυσικά δωρεάν ακόμα και όταν δεν έχουν υπηρεσία, κάτι που μέχρι στιγμής απαγορευόταν. 
Με διαταγή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, η απόφαση για παροχή μιας δωρεάν μερίδας φαγητού σε όσους χαμηλόβαθμους στρατιωτικούς το επιθυμούν -εκτός από τον Στρατό Ξηράς- θα εφαρμοστεί επίσης στο Πολεμικό Ναυτικό και στην Πολεμική Αεροπορία.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας να ληφθούν μέτρα για την ενίσχυση του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων, υπό εξέταση είναι το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν κατοικίες -από τα θέρετρα όπου περνούν μερικές ημέρες από την θερινή τους άδεια οι αξιωματικοί- σε στρατιωτικούς που αντιμετωπίζουν πιεστικά οικονομικά προβλήματα.
Ελπίζουμε η επόμενη ενέργεια του Α/ΓΕΕΘΑ να μην είναι η προσφυγή στα λαϊκά συσσίτια για να τραφούν οι άνδρες και οι γυναίκες που προστατεύουν την χώρα με άδειο το στομάχi. Mήπως ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος εκτός από την σωτηρία των τραπεζών μπορεί να ασχοληθεί λιγάκι και με την ασφάλεια της χώρας;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου