Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Από της Πτώσεως της Πόλεως, Μοιρολογάτε Εθνικώς

Από της Πτώσεως της Πόλεως, Μοιρολογάτε Εθνικώς ΕΛΛΗΝΑΔΕΣ Μπακαλευόμενοι παντού της Γης, αν δεν ξαναβρεθείτε γρήγορα σε ανάλογη υψηλή με τη Βυζαντινή θέση: ΕΙΣΘΕ ΧΑΜΕΝΟΙ. Δεν είναι στο χέρι σας να εκλέξετε τίποτα. Ή θα είστε στην πρώτη γραμμή του Πολιτισμού ή στον Πάτο της Οικουμένης κι ο κάθε Βούλγαρος θα καββαλικεύει τον Έλληνα για να κάνει το δρόμο του σα γαϊδουράκι για περίπατο. [...]
Από της Πτώσεως της Πόλεως, Μοιρολογάτε Εθνικώς και κάνετε τις δουλίτσες σας περίφημα Ατομικώς. Από δε της Ελευθερώσεως της Ελλαδούλας, εφορτώσατε τα πάντα στο Χάρτινο Κοκοράκι και πάλι κάνετε τις δουλίτσες Σας. Δηλαδή και πάλι και μόνο ΜΠΑΚΑΛΕΥΕΣΘΕ.
Περικλής Γιαννάπουλος, Έκκλησις Προς το Πανελλήνιον Κοινό
Μολονότι, Απολλώνιος ο Λόγος του Περικλή Γιαννόπουλου, δεν αφήνει περιθώριο για αμφισημίες, ως οι χρησμοί των Δελφών. Ως νέος Ισοκράτης, Οραματιστής της Δυνάμεως του Ελληνισμού, διατυπώνει ξεκάθαρα στους Έλληνες τι πρέπει να κάνουν και τι πρέπει να σταματήσουν να κάνουν.
Είναι τραγική ειρωνία που σχεδόν διακόσια χρόνια έπειτα, οι Έλληνες εξακολουθούν να μπακαλεύονται περίφημα ατομικώς και να αγνοούν  το Εθνικό Συμφέρον. Είναι τραγική ειρωνία που η γενιά των Ελλήνων που ευθύνεται για την οικονομική καταστροφή και υποδούλωση της Πατρίδας μας είχε το χρήμα σε τόση υψηλή θέση στο αξιακό της σύστημα.
Μια καλή δουλίτσα. Εύκολο χρήμα: τζόγος ή δάνεια. Ησυχία...να σπουδάσουν τα παιδιά για να βρουν μια καλή δουλειά σε καμιά «μεγάλη εταιρεία» ή ακόμα καλύτερα στο Δημόσιο. Ένα σπιτάκι και δυο τρία αμαξάκια...ήταν το νεοελληνικό όνειρο που μετατρέπεται σιγά-σιγά σε εφιάλτη.
Η Ελλάς, Πύλη της Ευρώπης, σταυροδρόμι λόγω γεωγραφικής θέσεως σε πέντε θάλασσες και τρεις Ηπείρους, σήμερα έχει καταντήσει να μην κερδίζει από το εμπόριο και να μην παράγει τίποτα. Δεν έχει οδικό δίκτυο. Δεν έχει σιδεροδρομικό δίκτυο για τη μεταφορά μεγάλων φορτίων. Δεν έχει ναυσιπλοΐα. Δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ!
Ή μάλλον έχει! Έχει δύο εκατομμύρια Έλληνες ανέργους και τρία εκατομμύρια αλλοδαπούς (αναλογία σχεδόν 1-1) που είτε θα κλέβουν τις δουλειές είτε τα σπίτια των Ελλήνων.  Αντί λοιπόν να ανθεί το εμπόριο και ο Πολιτισμός στην Ελλάδα, ανθεί το έγκλημα από τις κρατικές (βλέπε διαφθαρμένους πολιτικούς, δικαστικούς και άλλους ανώτερους αξιωματούχους) και παρακρατικές συμμορίες που δρουν σε πόλεις και χωριά κι όπου μιλιέται ακόμα η ελληνική γλώσσα!  Έσπευσαν οι δικαστικοί και η κυβέρνηση να υπερασπιστούν τις περιουσίες που αποτελούν ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ και που δήθεν πολεμούν δαπανώντας ένα σκασμό λεφτά ακόμα και για διαφημίσεις στην τηλεόραση!
Εν κατακλείδι: Η οικονομία και η πολιτική είναι αλληλένδετα. Δεν γίνεται να υπάρξει οικονομική ευημερία στο Λαό αν υπάρχουν σάπιοι πολιτικοί  και το αντίστροφο.
Οδυσσέας Θαλασσινός- Αετομάχος
Δεν πιστεύουμε στην αυθύπαρκτη ύπαρξη και δυναμική της οικονομίας , αλλά σε μια οικονομία με κατεύθυνση και προέλευση Εθνική. Είμαστε αντίθετοι τόσο στην ασυδοσία του φιλελευθερισμού, όσο και στην ισοπέδωση του μπολσεβικισμού. Πιστεύουμε στην ιδιοκτησία, όχι όμως στην κερδοσκοπία και το θησαυρισμό. Σε όσους ισχυρίζονται ότι μόνο με κίνητρο το κέρδος είναι δυνατό να προοδεύσει μια πολιτεία θα απαντήσω ότι για μας είναι αδιανόητο να αγνοείται προκειμένου για έναν εθνικό σκοπό ο Πατριωτισμός και στη θέση του κυρίαρχα και αποκλειστικά να τίθεται ο ατομισμός και η κερδοσκοπία. Πιστεύουμε σε μια οικονομία υπηρέτη των εθνικών συμφερόντων και όχι σε ένα κράτος, υπηρέτη της οικονομικής σκοπιμότητας.
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ

ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου