Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΑΣΤΡΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ, ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ! ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΖΕΨΑΝ 200 ΑΤΟΜΑ ΟΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΣΤΗΝ...ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ!

 

Παρά την τρομακτική διαφήμιση της σημερινής "εκδήλωσης" με ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΦΙΣΕΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (!!!), οι αναρχοπρακτορίσκοι μαζί με ελάχιστους λαθρομετανάστες (τους πήραν...χαμπάρι κι εκείνοι!) μόλις και μετά βίας κατόρθωσαν να μαζέψουν 200 άτομα, σύμφωνα με τις πλέον αισιόδοξες εκτιμήσεις!


Μιας και δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν στην Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα, έκαναν τη...συναυλία τους στη μέση του δρόμου, προκαλώντας τα ειρωνικά σχόλια και τη χλεύη των διερχομένων:

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ!!! Παρά την τρομοκρατία και την "κινητοποίηση" προδοτών, οι κάτοικοι της περιοχής μαζεύτηκαν από νωρίς το μεσημέρι στο σημείο που θα...γινόταν η "συναυλία" αποφασισμένοι για όλα: Τελικά, η ανθελληνική αστυνομία που ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ, απαγόρευσε τηην παρουσία κατοίκων πάνω στην πλατεία!

Πάρτε το χαμπάρι, παρακρατικοί και μισθοδοτούμενοι ξένων "κέντρων": Οι νεοναζί ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ και όχι ο κοσμάκης που αποφάσισε να προστατευθεί από την λαθρο - λαίλαπα που υποστηρίζετε!  

ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ...
 hellas - orthodoxy
stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου