Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ "ΚΡΥΦΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ" ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Με αιτιολογία την δήθεν υπερβολική φοροδιαφυγή στην Ελλάδα, σχεδιάζονται μέτρα επιπέδου Όργουελ, αν όχι Αντιχρίστου.
Σε κανένα κράτος δεν σε ρωτάνε και δεν σε ελέγχουν που ξοδεύεις τα χρήματα που κέρδισες και για τα οποία φορολογήθηκες.
Είναι λογικό να υπάρχει πόθεν έσχες για αγορές που κάνουν μπαμ, όπως ακίνητα και αυτοκίνητα, αλλά βιβλίο εσόδων εξόδων για κάθε οικογένεια, δεν σκέφθηκε ούτε Όργουελ στο περιβόητο μυθιστόρημά του "1984".
Με αιτιολογία την είσπραξη ανύσπραχτων χρεών προς το δημόσιο μάλιστα, ίσως αναγκαστούν όλοι να έχουν τα χρήματά τους στις τράπεζες, από όπου βέβαια θα μπορεί το κράτος να τα δεσμεύσει όποτε γουστάρει και για οποιοδήποτε λόγο.
Σε τέτοια περίπτωση, η φοροδιαφυγή, από απαράδεκτη πρακτική και ουσιαστικό έγκλημα, θα γίνει μέθοδος επιβίωσης και τα έσοδα του κράτους θα καταρρεύσουν.
Είναι σαφές, ότι κάθε δικτατορικού τύπου μέθοδος αντιμετώπισης των πολιτών, καταλήγει σε επανάσταση.
Εδώ όμως έχουμε την γιάφκα των πειραματιστών της παγκόσμιας οικονομικής χούντας και τους Έλληνες για πειραματόζωα σε πειράματα, μπροστά στα οποία ακόμη και αυτά του δόκτωρος Μέγκελε μοιάζουν με παιδική χαρά.
Μετά από δύο χρόνια ψυχολογικών πιέσεων και βασανιστηρίων και 1700 αυτοκτονιών, τι είναι αυτό που δεν επιτρέπει στους Έλληνες να επαναστατήσουν;;;;
Μήπως οι ψεκασμοί της χαϊβανίτιδας και της καταστολής;;;   Ίσως....
Η πιό σίγουρη μέθοδος όμως, είναι αυτή της "κρυφής ελπίδας". Μιλάμε για την ελπίδα  οτι κάποιος θα βρεθεί να σταματήσει αυτό το τρελοκομείο.
Κάποιος όμως μέσα από το σύστημα. Γι αυτό και το σύστημα παίζει τα ρέστα του και όλα τα χαρτιά του.
Δέκα κόμματα θα μπούνε λέει μέσα στην βουλή. Απ΄ όλα έχει ο μπαξές. Κάτι θα αρέσει στον καθένα. Λίγο πιο δεξιά, λίγο πιο αριστερά, λίγο πιο κουλτουριάρικα, λίγο πιο χριστιανικά, λίγο πιο "δημοκρατικά", λίγο πιο οικολογικά, όλα στην αρένα.
Πάρε κόσμε. Σε ποιόν θέλεις να ελπίσεις; Ποιός θέλεις να σε σώσει;
Αρκεί να ελπίζεις για να μην επαναστατήσεις, αφού τα παγκόσμια αφεντικά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την επανάσταση των ανθρώπων.
Και εννοείται ότι οι επαναστάσεις δεν γίνονται με διαδηλώσεις και πανώ.
Καλή....σωτηρία.
Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης

liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου