Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Βρίσκουν… αντιτουριστική την Χρυσή Αυγή!...H ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

Βρίσκουν… αντιτουριστική την Χρυσή Αυγή!
Έχουν τρελαθεί τα καθεστωτικά ΜΜΕ…
Πολλά τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται τις τελευταίες ημέρες στα καθεστωτικά ΜΜΕ για την Χρυσή Αυγή (εναντίον φυσικά!), τόσα που δεν τα προλαβαίνουμε για να σας ενημερώσουμε. Και βέβαια, οι κατηγορίες κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών που εξαπολύονται από τα εντεταλμένα παπαγαλάκια του καταρρέοντος μεταπολιτευτικού καθεστώτος ξεπερνούν κάθε φαντασία! Μέχρι και για σαμποτάζ του… τουρισμού κατηγορούν την Χρυσή Αυγή, διότι όπως λένε αποτρέπει τους αλλόθρησκους, Ασιάτες, Αφρικανούς και λοιπούς τριτοκοσμικούς… τουρίστες να έρθουν στην Ελλάδα, άρα η δράση του κινήματος είναι… «οικονομικά βλαπτική» για τη χώρα! Κι αν δε μας πιστεύεται και νομίζετε ότι το’  χουμε ρίξει στην… πλάκα, ιδού το πλήρες κείμενο του άρθρου που δημοσιεύτηκε στο «Βήμα», με τίτλο «Ο πολιτισμός της ανοχής στον ξένο»:
«Στους αιώνες των αιώνων η ελληνική επικράτεια έχει διακριθεί για την ανοχή της προς τον ξένο, απ' όπου κι αν προερχόταν, ανεξαρτήτως εθνικότητας, χρώματος ή γλώσσας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι έννοιες της φιλοξενίας και του ασύλου ακόμη γεννήθηκαν εδώ. Το τελευταίο διάστημα αυτή ακριβώς η έννοια της ανοχής προς του ξένους τείνει να αμφισβητηθεί από λαϊκιστικές ακροδεξιές δυνάμεις, οι οποίες επενδύουν στον φόβο και στην ανασφάλεια που η κρίση γεννά. Το πρόβλημα δεν είναι αμελητέο, όσο κι αν προσπερνιέται από ορισμένους ανεγκέφαλους.
Ήδη η ρατσιστική δράση της ελληνικής ακροδεξιάς, όσο μεμονωμένη και θρασύδειλη κι αν είναι, συζητείται διεθνώς, μεγεθύνεται και βεβαίως αξιολογείται αναλόγως. Θίγει την ανθρωπιστική πλευρά της κοινωνίας μας, πλήττει τον ουμανιστικό χαρακτήρα της και παραβιάζει τα ήθη της.
Αλλά και πέραν αυτών είναι και οικονομικά βλαπτική. Ποιος άραγε θα ταξιδέψει σε μια χώρα που δεν σέβεται αλλόθρησκους και αντιμετωπίζει εχθρικά όσους έτυχε να έχουν γεννηθεί στην Ασία ή στην Αφρική; Πολύ περισσότερο γιατί να επενδύσει στην Ελλάδα ένας Ασιάτης ή ένας Άραβας που νιώθει απέναντί του πρόσωπα εχθρικά και επιθετικά;
Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι απλό. Τα ήθη που εισάγουν οι ακροδεξιές ομάδες είναι πρωτοφανή για την χώρα μας. Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ έτσι, ούτε επιτρέπεται να μεταβληθεί σε χώρα απολίτιστων βαρβάρων.
Αυτό το κλίμα ρατσιστικού εθνικολαϊκισμού δεν μπορεί να τυγχάνει ανοχής. Η Πολιτεία, οι Αρχές, η πνευματική και εκπαιδευτική κοινότητα, ο νομικός κόσμος, ο λαός ολόκληρος πρέπει να αντιδράσουν ευθέως, χωρίς χρονοτριβή. Τώρα προτού να είναι αργά».

Μάλιστα! Και «αντιτουριστική» η Χρυσή Αυγή! Επειδή γκρεμίστηκαν δύο πάγκοι με λαθραία προϊόντα που πουλούσαν λαθρομετανάστες σε κάποιο πανηγύρι στη Ραφήνα. Αλλά δεν έβρισκαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ «αντιτουριστικά» εκείνα τα καλόπαιδα της αριστεράς (και της… προόδου) που επανειλημμένως έχουν κάψει το κέντρο των Αθηνών! Δύο μέτρα και δύο σταθμά, ή μήπως τα «παιδιά» αυτά που καίνε και καταστρέφουν είναι χρήσιμα στο σύστημα για τους γνωστούς και χιλι0ειπωμένους λόγους; Κι ας διασύρουν την Ελλάδα στο εξωτερικό, αποτρέποντας τους πραγματικούς τουρίστες –που δεν είναι… Πακιστανοί κι Αφρικανοί- να επισκεφτούν την Ελλάδα!

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου