Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Περί εγκληματικότητας: Ένας ακήρυχτος πόλεμος

Περί εγκληματικότητας: Ένας ακήρυχτος πόλεμος Οι νόμοι είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Τα μεγάλα ζωύφια, τον σπάνε, ενώ, τα μικρά πιάνονται.  ΣΟΛΩΝ
Καταντούν αξιοθρήνητοι οι κυβερνητικοί, πολέμιοι του Ελληνικού Λαού και της Πνευματικής του Ασπίδας: του Εθνικισμού. Είναι φανερή  η αγωνία τους να «ξεμπερδεύουν» με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Την ίδια ώρα που οι νεκροί από τις ληστείες και τις διαρρήξεις φτάνουν ποσοστά εμπόλεμης ζώνης.
Δε θα αναφερθώ στις αδικίες που έχει υποστεί από το Κράτος το Εθνικιστικό Κίνημα. Ούτε θα κάνω αναφορά στις προσπάθειες των διάφορων πολιτικών να θέσουν εκτός νόμου τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και το προσπαθούν εδώ και δεκαετίες οι διάφοροι ανθέλληνες της Αριστεράς και πολύ περισσότερο της Φιλελεύθερης Παράταξης, δηλαδή των ελεύθερων αγορών, που φέρει το προσωπείο του πατριωτισμού.
Θα αναφέρω όμως κάποιες περιπτώσεις που είναι γνωστές αν όχι σε όλους αλλά στους περισσότερους φίλους, υποστηρικτές και Αγωνιστές του Κινήματος. Περιπτώσεις που βρίθουν σοβαρότατων ποινικών ευθυνών και δεν κινήθηκε φύλλο! Αντίθετα, για τους πάγκους παράνομων εμπορευμάτων παράνομων μεταναστών...
Α) Παλαιό Εφετείο. Β) Υπατία. Γ) Μarfin και... Δ)Πολυτεχνείο Ζωγράφου.
Οι τρεις πρώτες περιπτώσεις είναι γνωστές. Η τέταρτη περίπτωση, αποτελεί δημοσιογραφική είδηση και σε κάθε ευνοούμενη Πολιτεία, θα έκανε τις καρέκλες πολλών να τρίζουν.
Όπως στην περίπτωση της Νομικής-Μέγαρο Υπατίας, που είχε καταληφθεί από 300 παράνομους λαθρομετανάστες, έτσι και στην Πολυτεχνειούπολη στην περιοχή Ζωγράφου, την ίδια περίοδο, «εγκαταστάθηκαν» λαθρομετανάστες που σιτίζονταν με έξοδα του Ελληνικού Λαού. Οι διάφοροι «προστάτες» τους, τους παρουσίασαν στους φοιτητές  ως Παλαιστίνιους πρόσφυγες , προφανώς για να δικαιολογήσουν την αναγκαιότητα παροχής «ασύλου».
Όμως, τα κρούσματα κλοπών και ληστειών αυξήθηκαν στο κατακόρυφο μες στην Πολυτεχνειούπολη έκτοτε. ΚΑΤΑΓΡΑΦΤΗΚΕ και το εξής περιστατικό: ένοπλης ληστείας από κουκουλοφόρους που εισέβαλαν  την ώρα παράδοσης και λήστεψαν τους φοιτητές που παρακολουθούσαν εργαστηριακό μάθημα στα κεντρικά εργαστήρια υπολογιστών (PC LAB).
-Είδατε κάποιον Εισαγγελέα να τρέχει το συμβάν και να διατάζει άρση του πανεπιστημιακού ασύλου για να γίνουν έρευνες; Γιατί δεν ευαισθητοποιούνται για τους Έλληνες φοιτητές που οι οικογένειές τους, σφαδάζουν από την αβάσταχτη φορολογία.
-Είδατε, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν υπερωτήσεις ή να υπερασπίζονται το δικαίωμα της μόρφωσης που κατα τʼ άλλα νοιάζονται για τους φοιτητές;
Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως όλοι αυτοί ουδάλως νοιάζονται για την Ελλάδα. Ο Δένδιας και ο κάθε Δένδιας, ο Σαμαράς και ο κάθε Σαμαράς και ο κάθε βολεμένος. Ο μόνος αντικειμενικός τους σκοπός είναι να δέσουν την Ελλάδα όσο πιο γερά γίνεται στο άρμα των Παγκόσμιων Τοκογλύφων-Δυναστών. Έτσι το μόνο που τους «καίει» είναι να θέσουν εκτός πολιτικής και κοινωνικής μάχης το Κίνημα που ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ στα σχέδιά τους.
Απόδειξη για τούτο ;
Απόδειξη πως μας φοβούνται είναι πως δεν κυνηγάν πραγματικούς εγκληματίες, τις συμμορίες που σφάζουν και ληστεύουν και ατιμάζουν τους Έλληνες αλλά ένα πολιτικό κόμμα που κάνει ΛΟΓΟ για την Τιμή και το Αίμα των Ελλήνων.
Ναι, Συναγωνιστές, οι υποτακτικοί του ΔΝΤ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ την Χρυσή Αυγή και την Ελληνική Σημαία περισσότερο από τα καλάσνικοφ, τα μπιστόλια και τις βόμβες των συμμοριών...
Οδυσσέας- Αετομάχος
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου