Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Αν αστυνομικός συλλάβει Βουλευτή και τον ...μηνύσει ο Βουλευτής ;


...Λέμε αν συμβεί αυτό το ακραίο σενάριο και ο βουλευτής υποβάλει μήνυση στον Αστυνομικό  !! Ο Δικαστής θα αποφασίσει με την εντολή του Δένδια και όχι με τι ορίζει το σύνταγμα και οι νόμοι τους κράτους;
Γιατί άλλο εντολή με εγκύκλιο και άλλο νόμος και Σύνταγμα! Στο δικαστήριο  ο αστυνομικός  αλλά και  στο σκαμνί θα είναι μόνος του !

Υπάρχει κανείς στην Ελλάδα που πιστεύει ότι οι Βουλευτές θα επικροτήσουν ώστε να συλλαμβάνονται οι συνάδελφοί τους; Για φέρτε μια ψηφοφορία στη βουλή να ανοίξουν οι λογαριασμοί των φοροφυγάδων ,βουλευτών στην Ελβετία να δούμε πόσοι θα τον ψηφίσουν !
Την εντολή να συλλαμβάνουν ακόμα και βουλευτή στην περίπτωση κατά την οποία τελεί αδίκημα έχουν στα χέρια τους οι επικεφαλής των αστυνομικών διευθύνσεων σε ολόκληρη την επικράτεια. Πρόκειται σαφώς για ένα μέτρο το οποίο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε να λάβει μετά τις τελευταίες δράσεις που έγιναν με πρωταγωνιστές βουλευτές  της Χρυσής Αυγής...Αλλά
Το  ότι δεν έχουν δικαίωμα να συλλαμβάνουν οι αστυνομικοί βουλευτές δεν το έχουν από το Σύνταγμα της Ελλάδος και ουδείς νόμος υπεράνω του Συντάγματος ...!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου