Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αιχμή του δόρατος της Παγκοσμιοποίησης οι άθεοι μαρξιστές…

Αιχμή του δόρατος της Παγκοσμιοποίησης οι άθεοι μαρξιστές…
Η ΔΗΜΑΡ επείγεται για την ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό.
Μπορεί η ΔΗΜΑΡ (διαβάζετε και ως ΡΗΜΑΔ) των ορφανών του Τσαουσέσκου να ξιφουλκεί με κάθε ευκαιρία κατά της Ορθοδοξίας (τελευταίο παράδειγμα η αντίδρασή της στη σύλληψη του ιερόσυλου «Παστίτσιου»), αλλά εις ότι αφορά το Ισλάμ είναι συγκαταβατικότατη, μέχρι του σημείου να κάνει και επερωτήσεις στη βουλή για την ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό!
Πιο συγκεκριμένα, με γραπτή ερώτησή της η βουλευτής της ΡΗΜΑΔ Μαρία Γιαννακάκη ζητούσε να πληροφορηθεί «πού οφείλεται η συνεχιζόμενη κωλυσιεργία για το ζήτημα και ζήτησε να μάθει ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα του έργου, μιας και στην Αττική ζουν εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι, οι οποίοι θρησκεύονται σε αυτοσχέδιους και ακατάλληλους χώρους».
Και προσθέτει: «η αναιτιολόγηση αναβλητικότητα και καθυστέρηση παρεμποδίζει την άσκηση των θρησκευτικών δικαιωμάτων των μουσουλμάνων και συνιστά παραβίαση ανθρώπινου δικαιώματος. Η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα στην Ευρώπη, όπου δεν λειτουργεί ισλαμικό τέμενος. Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αν δεν υπάρξει εξέλιξη στο εν λόγω ζήτημα μέχρι τον Νοέμβριο του 2012».
Συμπέρασμα: οι άθεοι μαρξιστές είναι η αιχμή του δόρατος της αμερικανοσιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, για τον θρησκευτικό αποχρωματισμό της Ελλάδος, με την περιθωριοποίηση της Ορθοδοξίας και την ανάδειξη του Ισλαμισμού!

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου