Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Μπούκουρας Χρυσής Αυγής: "Καλό είναι η διευθύντρια του νοσοκομείου στην Κόρινθο να πάει να πλύνει κανένα πιάτο και να μην ασχολείται με την αιμοδοσία μας"!!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Μία άνευ λόγου και αιτίας αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο της Κορίνθου καθώς μια μειοψηφία διοικητικών στελεχών αντέδρασε στην αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή . Καλά θα κάνει η κα. Παπανδρέου να ασχοληθεί με τα μεγάλα προβλήματα του Νοσοκομείου και να αφήσει στην άκρη τις όποιες πολιτικές της διαφορές . Ίσως δεν την ενδιαφέρει τόσο το ότι οι γιατροί είναι 5 πέντε μήνες απλήρωτοι , οι μίζες , τα φακελάκια οργιάζουν , δεν υπάρχει φαρμακευτικό υλικό και όλα αυτά εις βάρος του Έλληνα πολίτη . Από τη στιγμή που η κα. Παπανδρέου ανέλαβε τη διοίκηση του Νοσοκομείου , τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο . Ήδη από τις 16 Αυγούστου οι ειδικευόμενοι γιατροί προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας , ενώ από Δευτέρα θα πράξουν το ίδιο και οι ειδικευμένοι γιατροί .
Τέλος ζητάμε από την κα. Παπανδρέου να μας απαντήσει ΓΙΑΤΙ απέλυσε σήμερα το μεσημέρι τον εργαζόμενο στον τομέα ασφαλείας ( security ) του Νοσοκομείου Κορίνθου.

ELNEWS - HELLENIC PRIDE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου