Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Το ανφάν γκατέ της αριστεράς αγωνιά για την «ελευθερία της έκφρασης»

Το ανφάν γκατέ της αριστεράς αγωνιά για την «ελευθερία της έκφρασης» Το θέμα της σύλληψης του υβριστή του Γέροντος Παΐσιου κρίθηκε υπερβολικά σοβαρό από την αριστερά. Αρθρογράφοι συνέκριναν την καθυστερημένη κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού (μετά από χιλιάδες καταγγελίες προσβεβλημένων πολιτών στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την επερώτηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) με τις αντιδράσεις των μουσουλμανικών όχλων ανά τον κόσμο για όποια προσβολή του Μωάμεθ ή του κορανίου από δυτικούς! Και, μάλιστα, καταλήγουν ότι είναι χειρότερη η τήρηση του Συντάγματος περί προσβολής του θρησκευτικού συναισθήματος των Ελλήνων, από τις δολοφονίες και τις καταστροφές των μουσουλμάνων!!!
Στα πλαίσια αυτού του παράλογου και μεροληπτικού εναντίον των Ελλήνων σκεπτικού, τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτουν επερώτηση στο κοινοβούλιο, αγωνιώντας για "την προστασία της ελεύθερης έκφρασης και της δημοκρατίας", πετάνε εμβόλιμα ένα άσχετο για "ρατσιστικές επιθέσεις" και καταλήγουν να ζητούν "κατάργηση των αναχρονιστικών και αντιδημοκρατικών διατάξεων περί βλασφημίας κλπ".
Η γελοιότητα και η εμπάθεια των αριστεροδημοκρατικών (η ΔΗΜΑΡ της συγκυβέρνησης έλαβε επίσης ανάλογη θέση) "ανησυχιών" αποκαλύπτεται με μία πολύ πιο εύλογη σύγκριση: Την λυσσασμένη αντίδρασή τους στην ελεύθερη έκφραση της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου, για την αναμετάδοση ενός ευφυιολογήματος, με την αγωνιώδη υπεράσπιση του ενσυνείδητου και επί μάκρον υβριστή μιας σεπτής μορφής της Ορθοδοξίας, επικαλούμενοι το "δικαίωμα στη σάτυρα". Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά των "δημοκρατών"...
Έχετε ξεφτιλιστεί στα μάτια κάθε σκεπτόμενου Έλληνα, κύριοι "της αριστεράς και της προόδου". Έχετε μεταμφιέσει το μίσος σας προς το ίδιο το αίμα σας σε "αγάπη για τη ζωή και τον άνθρωπο". Αλλά η μεταμφίεση καταρρέει. Και αποκαλύπτεστε. Και έρχεται η ώρα που θα κριθείτε γυμνοί, χωρίς τις μάσκες σας, απ' το έθνος που χτυπάτε.
Α.Μ.
Υ.Γ.: Να δούμε αν μετά τη σύλληψη του σκηνοθέτη της ταινίας που προσέβαλλε το Ισλάμ θα βγάλει κάποια, έστω και ολιγόλογη, ανακοίνωση η αριστερά

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου