Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Μας βρίζουν τα παπαγαλάκια του Σαμαρά. Τιμή μας!

Μας βρίζουν τα παπαγαλάκια του Σαμαρά. Τιμή μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση αγαπητοί Χρυσαυγίτες να μας υβρίζουν τα παπαγαλάκια του Σαμαρά (άρα και του Μνημονίου της δυστυχίας μας…), μέσα από την ημιεπίσημη ιστοσελίδα τους, που τη λένε αμερικανιστί antinews. Τους ευχαριστούμε που μας κάνουν την τιμή να ασχολούνται διαρκώς μαζί μας, πράγμα το οποίο αποδεικνύει ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο κι ότι ανεβαίνουμε επικίνδυνα και απειλούμε την κυριαρχία του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, την… παράδοση της ιστοσελίδας μας, δημοσιεύουμε αυτούσιο άρθρο της αγαπημένης ιστοσελίδας του αρχηγού Antony, συμμαθητού και αξίου συνεχιστού (στην κατεδάφιση της χώρας) του αλήστου πολιτικής μνήμης Jeffrey, διότι εμείς είμαστε οι μόνοι πραγματικοί δημοκράτες σ’ αυτόν τον τόπο, που δε φοβόμαστε την αντίθετη άποψη. Το υπογράφει (ξανά αμερικανιστί, γιατί άραγε τόση ξενομανία;) κάποιος “factorx”, ο οποίος όπως φαίνεται έχει πάρει… εργολαβία τις επιθέσεις κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, καθώς υπογράφει όλα τα σχετικά με την Χρυσή Αυγή καταγέλαστα άρθρα, με τίτλους του τύπου «Η Χρυσή Αυγή εξωθεί σε αιματοκύλισμα», «Η Χρυσή Αυγή φταίει για όλα» κ.τ.λ. Ιδού το πιο πρόσφατο… κατόρθωμά του:   

Μας βρίζουν οι φασίστες. Τιμή μας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση αγαπητοί συνοδοιπόροι στο antinews να μας βρίζει η Χρυσή Αυγή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της. Το άρθρο που γράψαμε προ ημερών ότι δεν είναι δυνατόν να μας ζητάει πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων η Χρυσή Αυγή  κινητοποίησε τους αγράμματους Γκαίμπελς της νεοναζιστικής οργάνωσης του Μιχαλολιάκου. Γι’ αυτό και άρχισε να μας υβρίζει, γιατί τολμήσαμε να γράψουμε για το τι είναι στην πραγματικότητα αυτοί που το παίζουν πατριώτες.

Παπαγαλάκια του Σαμαρά μας λέει, ξεφωνημένα ορφανά του Στάλιν και του Τσαουσέσκου, παπαγαλάκια της τριμερούς συγκυβέρνησης και του γενικού ξεπουλήματος. Και παραθέτουν όλο το άρθρο λέγοντας στους αναγνώστες της ιστοσελίδας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους διότι είναι… σκεπτόμενοι άνθρωποι κι όχι αγράμματοι όπως του χαρακτηρίσαμε στο άρθρο. Οφείλουμε κι εμείς λοιπόν να τους δώσουμε μια απάντηση, διότι όταν τα κατακάθια ανεβαίνουν στον καφέ αυτός γίνεται πικρός και πρέπει να τον πετάμε στο νεροχύτη.

1. Κατ’ αρχάς είναι τιμή μας να μας βρίζουν οι φασίστες. Αυτό σημαίνει ότι κάνουμε καλά. Και είναι ακόμα μεγαλύτερη η τιμή επειδή προηγήθηκαν οι ακροαριστεροί φασίστες, οι «κουκουλοφόροι» του διαδικτύου και τα λοιπά αριστερά γκρουπούσκουλα. Διότι εμείς δε θα σταματήσουμε να κάνουμε κριτική για την κατάντια αυτής της χώρας που γέννησε τη Δημοκρατία. Δόθηκαν αγώνες και χύθηκε πολύ αίμα για να απομονωθούν οι υμνητές του Χίτλερ, της Χούντας και των κάθε λογής ακροδεξιών και ακροαριστερών συνοθυλευμάτων.

2. Μας λένε παπαγαλάκια του Σαμαρά και υμνητές του Μνημονίου. Τους πληροφορούμε ότι είμαστε στην ίδια κατάσταση με όλους εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των Μνημονίων. Και είμαστε από τους πρώτους που κατακεραύνωναν το Μνημόνιο και τον ΓΑΠ που μας έβαλε σ’ αυτό. Είμαστε και από τους κύριους επικριτές της σημερινής κυβέρνησης κάθε φορά που κάνει τραγικά λάθη. Αν οι Χρυσαυγίτες ξέρουν να… διαβάζουν θα διάβαζαν τον κατεστημένο Τύπο που6 στηρίζει σούμπιτος την κυβέρνηση και θα καταλάβαιναν. Το έχουμε ξαναπεί. Πιστεύουμε και στηρίζουμε το Σαμαρά ως την τελευταία ελπίδα αλλά δε θα διστάσουμε να αποκαλύψουμε κάθε υπουργό, στέλεχος, στελεχάκι και παρατρεχάμενο που θα τολμήσει να ξεφύγει από τον κεντρικό στόχο. Τη σωτηρία της Ελλάδας. Όσο ψηλά κι αν βρίσκεται…

3.Μας χαρακτήρισαν ορφανά του Στάλιν και του Τσαουσέσκου. Τι να ξέρουν οι κακόμοιροι τι είμαστε και ποιοι. Έχουμε δώσει αγώνες για τη δημοκρατία στη χώρα, έχουμε κολλήσει ένσημα στην πιάτσα, μας λάσπωνε όλο το σύστημα και μας καταδίκαζε στην ανεργία όταν τα βάζαμε – μόνοι μας τότε – με την διαπλοκή και την τρομοκρατία και θα λογοδοτήσουμε στα αμόρφωτα χρυσαυγιτάκια που τα εκμεταλλεύεται η χιτλερική αλεπού; Δε μιλάμε φυσικά για τους 500.000 που ψήφισαν Χρυσή Αυγή, πολλοί από αυτούς είναι καμένοι από το πολιτικό σύστημα και από την ανυπαρξία σε πολλές περιπτώσεις του κράτους. Μιλάμε για το «παιδομάζωμα» που επιχειρεί η Χρυσή Αυγή στα σχολεία και στα στέκια των 15χρονων. Εκμεταλλεύεται την ανωριμότητά τους, τα προβλήματα των γονιών τους, την ανυπαρξία σωστής εκπαιδευτικής πολιτικής και τα μετατρέπει σε «στρατούς». Αυτό είναι ότι πιο επικίνδυνο.

4. Λέει η Χρυσή Αυγή ότι υπηρετεί το νόμο διότι κυνηγά τους παράνομους αλλοδαπούς και τους μικροπωλητές που δεν έχουν άδεια. Κι αν ως διά μαγείας λυθεί το μεταναστευτικό; Κι αν οι μικροπωλητές βγάλουν όλοι άδειες θα… εξαφανιστούν οι εχθροί του Μιχαλολιάκου; Όχι, φυσικά, ακολουθούν οι κομμουνιστές, οι μασόνοι, οι Εβραίοι, οι ομοφυλόφιλοι, οι πιο… σκούροι και κάθε λογής διαφορετικός στον κόσμο αυτό. Και η κοινωνία θα μετατραπεί σε ζούγκλα μέχρι να επικρατήσει ο ισχυρότερος. Αυτό θέλει η «μαύρη» οργάνωση. Το χάος.

5. Και μια προειδοποίηση προς τους καθοδηγητές, αξιωματικούς, Γκαιμπελίσκους και λοιπά φασιστοειδή. Εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής κοινωνίας. Για μια Ελλάδα περήφανη όχι μόνο για ό,τι ήταν αλλά και για ότι μπορεί να γίνει. Σ’ αυτή την Ελλάδα δεν χωράνε φασίστες κάθε είδους.


Λοιπόν, επί της ουσίας:

1ον) Η Χρυσή Αυγή δεν βρίζει! Είναι θέμα αρχής. Αποδίδει δίκαιους πολιτικούς χαρακτηρισμούς. Και λέει τα σύκα σύκα και τα παπαγαλάκια παπαγαλάκια!

2ον) Όποιος έχει περάσει έστω και για μια μέρα από  τα μαρξιστικά κόμματα «κολλάει» μαρξιστική εμπάθεια, την οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο και επίπονο να αποβάλλει. Ο συντάκτης των συγκεκριμένων παραληρηματικών αντιεθνικιστικών άρθρων είναι φανερό από τη γλώσσα που χρησιμοποιεί πως όχι μόνο έχει περάσει, αλλά κι έχει κάτσει επί μακρόν σε μαρξιστικά κόμματα (πιθανολογούμε στο κόμμα «του εγκλήματος και της προδοσίας», σύμφωνα με τον Γεώργιο Παπανδρέου), γιατί η εμπάθειά του «φωνάζει» από χιλιόμετρα.

3ον) Με δασκαλίστικο ύφος, μας αποκαλεί μετά μανίας «αγράμματους». Εσείς και μόνο εσείς αγαπητοί αναγνώστες μπορείτε να κρίνετε αν οι αρθρογράφοι της ιστοσελίδας είναι όντως αγράμματοι. Η εμπιστοσύνη σας, που φαίνεται από την τεράστια αναγνωσιμότητα της ιστοσελίδας μας, δίνει και την απάντηση στους ολιγογράμματους λασπολόγους. Ωστόσο, ναι, υπάρχουν μεταξύ των φίλων και οπαδών της Χρυσής Αυγής και κάποιοι που δεν ξέρουν πολλά γράμματα. Είναι άνθρωποι του μόχθου, άνθρωποι της εργασίας, λαϊκοί άνθρωποι, που ξύπνησαν από το λήθαργο στον οποίο είχαν ρίξει το λαό μας οι πρασινοκοκκινομπλέ εκμεταλλευτές του και είδαν το φως το αληθινόν, το ελληνικό φως της Χρυσής Αυγής. Μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και τους τιμάμε κι εμείς, κι ας κάνουν και μερικά… ορθογραφικά λάθη. Κι ας λέει ότι θέλει η μεγαλοαστική σαμαρική σνομπαρία του Ψυχικού και της Εκάλης!

4ον) Πράγματι, η Χρυσή Αυγή απευθύνεται στα νιάτα και τα νιάτα ανταποκρίνονται στο κάλεσμά της. Δεν κάνει «παιδομαζώματα», τέτοια έκαναν οι άθλιοι εαμοβούλγαροι συμμορίτες – πολιτικοί πρόγονοι των λασπολόγων μας, για να μετατρέψουν τους νέους σε ερυθρούς γενιτσάρους. Πειράζει που μόνο την Χρυσή Αυγή εμπιστεύονται πλέον τα νιάτα; Πονάει που η ελληνική νεολαία βαδίζει εμπρός, με καθαρά πρόσωπα, χωρίς κουκούλες και υψωμένες χολερικές αριστερές γροθιές; Όποιον τον πονάει, περαστικά του!

5ον) Αν τα σημερινά νιάτα της Ελλάδος είναι «αγράμματα», όπως διατείνεται ο συστηματικός υβριστής μας, σίγουρα δε φταίει η Χρυσή Αυγή γι’ αυτό. Φταίνε τα κόμματα της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας, που ξεθεμελίωσαν την ελληνική παιδεία και την παρέδωσαν σε μαρξιστές ινστρούχτορες, για να βγάζουν τα παιδιά μας σχεδόν αγράμματα στην κοινωνία, αλλά επαρκώς ενημερωμένα για το μύθο του πολυτεχνείου και το δήθεν έπος της ψευτο-εθνικής αντίστασης των κατσαπλιάδων.

6ον) Το παραμύθι «είμαστε από τους κύριους επικριτές της σημερινής κυβέρνησης κάθε φορά που κάνει τραγικά λάθη» είναι… πολυφορεμένο. Αυτά, μας τα’ παν  κι άλλοι στο παρελθόν («στηρίζουμε την αλλαγή – ελέγχουμε την εξουσία» κ.τ.λ.).  Τον αρχηγό Antony στηρίζετε και επικρίνεται όποιον εκτελεί πλημμελώς τις οδηγίες του για πιστή εφαρμογή του εθνοκτόνου Μνημονίου, που προκύπτουν από τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει έναντι των διεθνών τοκογλύφων, με την υπογραφή του βαλμένη φαρδιά-πλατιά!

7ον) Σε ζούγκλα, όπου επικρατεί το δίκαιο του ισχυροτέρου, έχουν μετατρέψει την πατρίδα μας οι τελευταίες μνημονιακές συγκυβερνήσεις της Πασοκο-Νεοδημοκρατικής Αριστεράς! Και τι άλλο εκτός από χάος μπορεί να προκύψει από μια τέτοια κατάσταση;

8ον) Τέλος, μια προειδοποίηση προς τους υβριστές και συκοφάντες μας: Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει ούτε βήμα πίσω στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας από τα δεσμά του Μνημονίου. Και στη νέα Ελλάδα που θα φτιάξουμε –με τη βοήθεια του Παντοδύναμου Θεού και την υποστήριξη του ελληνικού λαού-, την Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, δε θα χωράνε ούτε ζητωμνημονιακοί ψευτο-κλεφτο- πολιτικάντηδες, ούτε «για του ολέθρου τα έργα βαλτοί» μαρξιστές!

Άλλο Χίτες, κι άλλο… νεροχύτες!     

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου