Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛ@ΚΙΣΜΕΝΟ...! Ο ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...!

 
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΟΥΡΟΥΜΕ ΤΟΥ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...

Το ενδεχόμενο να... αλλάξει τα χρώματα που αγωνίζεται εξετάζει ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2010 στις ασκήσεις εδάφους της ενόργανης γυμναστικής, Λευτέρης Κοσμίδης.

Ο 21χρονος αθλητής της γυμναστικής μίλησε στο «Εθνοσπόρ»:

«Παντού θα με δεχθούν! Σε όποια χώρα κάνω τα χαρτιά μου, θα με δεχθούν! Ξέρω ότι αυτό που λέω πικραίνει, ίσως και ενοχλεί, πολλούς Ελληνες. Ενοχλεί κι εμένα, αλλά θέλω να ζήσω σαν άνθρωπος. Τώρα με ταΐζουν οι γονείς μου! Τη γυμναστική δεν την αφήνω, την Ελλάδα μπορεί να την αφήσω. Αναγκάζομαι, δεν το θέλω! Πληροφορήθηκα ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να καταργηθούν στο μέλλον τα πριμ κατάκτησης μεταλλίων. Αν γίνει κι αυτό, θα φύγω την επόμενη ημέρα».

Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η πολιτεία του χρωστάει πριμ μεταλλίων από το 2009, με το καθαρό ποσό να ανέρχεται στις 171.000 ευρώ, ενώ είναι απλήρωτος εδώ και έξι μήνες από την ομοσπονδία γυμναστικής.

Ο Κοσμίδης, λόγω των διακρίσεών του, διατηρεί από το 2006 το δικαίωμα να διοριστεί στο Δημόσιο, όμως δεν το έχει κάνει.

ΑΦΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΣΕ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ... ΚΑΘΕΣΑΙ OΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑΛΙΑ; ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ Κ@ΒΛΑ ΣΟΥ... ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...!!!


stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου