Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Και ξαφνικά όλοι θέλουν να γίνουν Χρυσαυγίτες...!! Δηλώσεις Μαρκόπουλου και νέος ''εμφύλιος'' στους Ανεξάρτητους...



Βλέποντας οι ''δημοκράτες'' τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να εκτοξεύονται, είπαν να προσπαθήσουν να την μιμηθούν λέγοντας τα αυτονόητα... Αφού οι Εθνικιστές κερδίζουν κάθε μέρα όλο και περισσότερους Έλληνες με τις πράξεις τους παρά τον πόλεμο και τους καθημερινούς χαρακτηρισμούς του φασίστα/ακραίου κλπ, είπαν να δοκιμάσουν κι άλλοι τη... συνταγή...



Η είδηση:
Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έθεσε ζήτημα συμμετοχής των Ενόπλων Δυνάμεων στα τραγικά γεγονότα του 2008 και είχε ευθαρσώς αυτό που πολλοί Έλληνες διερωτώνται: Γιατί δεν επενέβησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις στην ανάσχεση του αντάρτικου πόλης που είχε κατανικήσει την ΕΛΑΣ και ήλεγχε όλη την Αθήνα, πριν της Βουλής και του Μαξίμου σε μία επανάληψη των Δεκεμβριανών του 1944.

Ειδικά από την στιγμή που κατέστη σαφές ότι η χώρα δεχόταν ασύμμετρη επίθεση από το εξωτερικό, με πλείστες όσες μαρτυρίες της ΕΥΠ (διαβάστε την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί συγκλονιστικά ντοκουμέντα για τον Δεκέμβριο του 2008).

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μαρκόπουλος κατά την διάρκεια της τοποθέτησής του στην Ολομέλεια της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Άμυνας είπε ότι «δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι τον Δεκέμβριο του 2008 κάηκε η Αθήνα επειδή οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν κινητοποιήθηκαν όσο έπρεπε εκείνη την στιγμή γιατί κάποιοι ενδεχομένως να φοβήθηκαν. Μπορεί να ήταν ένστολοι, μπορεί και όχι. Επίσης, δεν θα ξεχάσω ποτέ και δεν πρέπει να ξεχνάμε σε αυτή την αίθουσα ότι ο Στρατός οποτεδήποτε κινητοποιήθηκε για μεγάλες πυρκαγιές, φωτιές και διάφορες καταστροφές έφερε γρήγορα ποθητό αποτέλεσμα».

Παραδόξως ο Νότης Μαριάς, υπεύθυνος Οικονομικού του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ... εθίγη που ο συνάδελφός του του ιδίου κόμματος είοε το αυτονόητο και απάντησε με αριστερή προσέγγιση στο όλο θέμα: «Δεν διανοούμαστε και δεν δεχόμαστε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να ασχοληθούν με θέματα εσωτερικής ασφάλειας.

Και αυτό είναι ξεκάθαρο για να μην υπάρχει καμία παρερμηνεία για οποιοδήποτε ζήτημα» και επισήμανε πως «ως κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων είμαστε αυτοί που συμμετέχουμε σε διαδηλώσεις, σε συγκεντρώσεις, στους μεγάλους αντιμνημονιακούς αγώνες.

Και είναι προφανές ότι όλοι εμείς που συμμετέχουμε – και συμμετέχουμε – θεωρούμε ότι ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων είναι πολύ συγκεκριμένος είναι πολύ καθορισμένος και αφορά τη διασφάλιση της εξωτερικής άμυνας της χώρας».

Τώρα, τι σχέση έχουν οι διαδηλώσεις και οι συγκεντρώσεις κατά του Μνημνονίου με την ασύμμετρη επίθεση του Δεκεμβρίου σε ολόκληρη την Ελλάδα (δεν κάηκε μόνο η Αθήνα, αλλά μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου εκτυλίσσονταν δραματικά γεγονότα σε διάφορες πόλεις), αυτό το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μάλλον δεν το έχει καταλάβει ακόμα ο Ν.Μαριάς.

Πέραν όμως του «εμφυλίου» των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τις δηλώσεις Μαρκόπουλου επέκρινε και η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη λέγοντας πως «η Αθήνα κάηκε το 2008 γιατί δολοφονήθηκε ένα παιδί και η Αστυνομία ορθώς έδρασε τότε και δεν έκανε επιθέσεις. Είχαμε 15χρονα παιδιά στους δρόμους το Στρατό θα κατεβάζαμε; Τι είναι αυτά δηλαδή που λέμε τώρα; Πως μπορούν να λέγονται αυτά τα πράγματα;»

Είναι σαφές ότι η βουλευτής της ΝΔ και γόνος στελέχους του ΕΛΑΣ κατά την διάρκεια του Εμφυλίου, ακόμα δεν έχει καταλάβει τι συνέβη τον Δεκέμβριο του 2008 και τι συνέβη γενικότερα στην χώρα και πόσες ξένες δυνάμεις είχαν εμπλακεί στην προσπάθεια διάλυσης μιας ολόκληρης χώρας. Δυστυχώς, μόνο οι αριστερόστροφες κορώνες είναι εύκολες σε μεγάλο τμήμα της ΝΔ, η οποίθα σε τελική ανάλυση ευθύνεται 100% για την αδυναμία αποτροπής της καταστροφή του 2008...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ELNEWS - HELLENIC PRIDE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου