Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Άρθρο – σοκ σε Ελβετική εφημερίδα: Θα ετοιμάσουν με μυστικότητα την επιστροφή στην δραχμή την περίοδο…Και επειδή τα άρθρα εξ Ελβετίας αποδεικνύονται τον τελευταίο καιρό “προφητικά” άλλο ένα που προετοιμάζει τον κόσμο για την δραχμή (Ο αριθμός της σελίδας δεν φαίνεται ολόκληρος, είναι το 17)
Διαβάστε την μετάφραση με τρανταχτές αποκαλύψεις.

Ο πρόεδρος του ιδρύματος Ifo του Μονάχου, Hans-Werner Sinn, αναμένει την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. “Οι Έλληνες δεν έχουν καμία δυνατότητα να γίνουν ανταγωνιστικοί στην Ευρωζώνη. Θα έπρεπε να μειώσουν τους μισθούς τους κατά το ήμισυ Αυτό γίνεται μόνο με έξοδο και υποτίμηση”, είπε ο Sinn στην γερμανική εφημερίδα “Wirtschaftswoche”.
Για να αποφευχθεί η ανάληψη χρημάτων από τις τράπεζες σε κατάσταση πανικού, θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να προετοιμάσει την επιστροφή στη δραχμή μυστικά και με απόλυτη εχεμύθεια “Το καλύτερο θα ήταν να επανέλθει η δραχμή στην περίοδο των Χριστουγέννων”, συγκεκριμενοποίησε ο εμπειρογνώμονας Manfred Neumann από το πανεπιστήμιο της Βόννης.
Οικονομολόγοι πιστεύουν ότι το νέο ελληνικό νόμισμα θα χάσει πάρα πολύ από την αξία του αμέσως μετά την εισαγωγή του στην αγορά Γι αυτό το λόγο θέλουν τουριστικοί πράκτορες να ασφαλίσουν τις πληρωμές τους σε ελληνικά ξενοδοχεία.
Η εταιρεία Hotelplan Suisse έχει επισυνάψει συμφωνίες με τους Έλληνες εταίρους της, διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος της εταιρείας Prisca Huguenin-dit-Lenoir στην εφημερίδα “Sonntag.

kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου