Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Πατριωτικό Μέτωπο: "Ευρωπαϊκή Ένωση τοκογλύφων με ηγέτες εθνικών κρατών κρετίνους: Οι Λαοί μπορεί να λιμοκτονούν, οι τράπεζες όμως παραμένουν υπόθεση των Golden Boys."

Οι Ευρωπαίοι «πολιτικοί – τραπεζοϋπάλληλοι», συζητούν σήμερα με ποιο τρόπο δεν θα καταρρεύσει το ιδιόρρυθμο μοντέλο καπιταλισμού-MONOPOLYS, που «έστησαν» για την ομηρία των λαών. Την ώρα που δεν αφήνουν τους πολίτες να πάρουν ανάσα από την υπερφορολόγηση, μόλις έπεσε στο τραπέζι η φορολογία των τραπεζών, έσπευσαν να «κλείσουν» την υπόθεση.
 Συζητούν και προπαγανδίζουν το «ευρώ-ομόλογο» που στην ουσία είναι ένα προϊόν «μία από τα ίδια», για την ικανοποίηση των αχόρταγων τοκογλύφων. Μια Ευρώπη φτιαγμένη με ύπουλο τρόπο, για την απορρόφηση μικρών και αδύναμων κρατών που κυβερνούνται από αφελείς πολιτικούς, ήταν τελικά το «Ευρωπαϊκό Όραμα» των ...
«πλούσιων ευρωπαϊκών κρατών».
Η Ευρωπαϊκή ένωση αν ήθελε να βγει από το αδιέξοδο, θα έπρεπε η «Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα», να έχει μετόχους τα κράτη της Ένωσης και όχι ιδιωτικά συμφέροντα. Αντί δε για Ευρώ-ομόλογο να τυπώσει «ομολογιακό χρήμα» (σ.σ., ομολογιακό χρήμα είναι το χαρτονόμισμα διαφορετικής ονομαστικής αξίας που έχει δικαίωμα να τυπώσει ένα κράτος με την υπόσχεση της απόσυρσης του σε συγκεκριμένο χρόνο , χωρίς να ανέβει ο πληθωρισμός.
 Η Ελλάδα το είχε κάνει αυτό με το πεντοχίλιαρο στο παρελθόν) με την ονομαστική αξία των 1000 ευρώ και διάρκεια μιας δεκαετίας. Για να μπορέσει έτσι να βοηθήσει τις οικονομίες των λαών, δίνοντας χρόνο στα κράτη με οικονομικά προβλήματα, για επίλυση των διαρθρωτικών δυσλειτουργιών των οικονομιών τους, χωρίς να οδηγήσει τους πολίτες τους στην φτώχεια και στον εξευτελισμό, που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούνται σήμερα.
Το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, που εδώ και πάνω από τρία χρόνια, μιλάει για ανάγκη εξόδου της χώρας από τη ζώνη του ευρώ και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, με άμεση προτεραιότητα τη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της χώρας μας, οικονομικής και εθνικής, δεν το λέει τυχαία.
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

.epirus-ellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου