Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

AΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ. ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΟΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ


4d641c35e97f9d38c3244d0b2e2e726fΧαμός γίνεται από τον εκβιασμό των τροϊκανών, που κάνουν goodbye present στον Παπανδρέου, αλλά και στην Ντόρα και τον Καρατζαφέρη.
Χιλιάδες τηλεφωνήματα δέχονται διαρκώς οι τηλεφωνήτριες στα γραφεία της ΝΔ όπου τα....γαλικά πάνε, σύμφωνα με το fimotro, σύννεφο.
Απειλές δέχονται οι πάντες για να μην υποχωρήσει ο Σαμαράς.
Υπάρχει άραγε μέση λύση;
Οι τροϊκανοί, σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και σύμφωνα με αυτάπου είπε η Ντόρα στα κανάλια, δεν θέλουν να υπογράψει μόνο  την συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, αλλά και το αρχικό μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο του περασμένου Ιουνίου,  ώστε να τον εξεφτελίσουν και να ρίξουν το ηθικό εκείνων που πίστεψαν ότι υπάρχει ελπίδα κατά του ΔΝΤ.
Η υπόθεση θυμίζει το λυντζάρισμα του Καντάφι από τη Νέα Τάξη.
Από ότι καταλάβαμε, όλα έχουν αποφασιστεί, αλλά δεν υπογράφει ο Σαμαράς, ενώ ο Παπανδρέου, έπινε το απόγευμα ήσυχος χαμογελαστός και χαλαρός καφέ στον βασιλικό κήπο.
Όλα όσα έγιναν, που δεν έγιναν τυχαία,  αφού ένα έμπειρο μάτι μπορούσε να διακρίνει patern σε όσα διαδραματίστηκαν, έδειξαν την διαφορά κλάσης, ανάμεσα στους συμβούλους του Παπανδρέου και τους συμβούλους του Σαμαρά, που αποδείχτηκαν σχολιαρούδια μπροστά στους αμερικανούς επαγγελματίες του Παπανδρέου.
Σε περίπτωση που ο Σαμαράς γίνει, αν γίνει ποτέ πρωθυπουργός, του συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ζητήσει άμεση χρήση των Ρώσων συμβούλων του Πούτιν, αλλιώς ας παραιτηθεί μόνος του μετά την ορκομωσία.                                                                                            greekvoices.blogspot.com                                      

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου