Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Για Δ.Καζάκη..

Ρε σκερβελέδες τελειώσατε ολοι σας ολοι σας και αν δεν το καταλάβατε κακό της κεφαλής σας.ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ κλάσατε μαλλί ρε χαμένα κορμιά μόλις ακούσατε για δημοψήφισμα.Μόνο ένας λα'ι'κός πατριώτης βγήκε ορθά κοφτά και είπε ναι στο δημοψήφισμα,ο Δημήτρης Καζάκης.
Η δυναμιή του Καζάκη αυτη την χρονική στιγμή είναι πολυ μακράν όλων των άλλων.Αυτά που άκουσα και είδα τυχαίως χτές βράδυ σε μια λαί΄κή συνοικία του πειραιά στα Ταμπούρια σένα καφενέ τίγκα από κόσμο όλων των ηλικιών,έπαθα τη πλάκα μου....

Τι έλεγε ο άνθρωπος;Πρέπει να βρεθουμε εμέίς όλοι οι Ελληνες να ξαναγνωριστουμε και να συμπονέσουμε ο ένας τον άλλο αλλοιώς θα χαθούμε.Ειπε ότι δεν υπάρχουν ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές για τους Ελληνες αυτή τη στιγμη αλλά υπάρχει μόνο μια διαχωριστική γραμμή που χωρίζει τους Ελληνες σε Πατριώτες και δοσίλογους και το αναγκαίο που μας κάνει μια γροθια είναι ο κοινος στόχος για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.Αυτή τη στιγμή ουτε κόμματα και αποκόμματα μόνο αγώνας κοινός και μετά τα βρίσκουμε.
Εξήγησε επαρκώς και για τον πιο δύσπιστο τηνχρησιμότητα του Εθνικού νομίσματος και πως χωρίς αυτό δεν ξεμπλοκάρει η οικονομία.Ακούστε τον .είναι η αποψη που δεν λεν οι παπαγάλοι.

Σχόλιο Αναγνώστη''

anti-ntp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου