Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Oι ύμνοι των Γερμανών για τον άνθρωπό τους και η πλάνη τους


Image'Υμνοι από τους Γερμανούς για τον πρωθυπουργό που "μιλάει ελληνικά, αλλά δεν είναι Έλληνας" (θυμάστε τι μετέδιδε το Reuters για το θέμα;). Σε άρθρο του Der Spiegel πλέκεται το εγκώμιο του τραπεζίτη Λ.Παπαδήμου και το σήμείωμα καταλήγει ως εξής:
"Το βράδυ της Τετάρτης, ο Παπανδρέου δάκρυσε ενώπιον των τηλεοπτικών  καμερών, ευχαριστώντας το κοινό για την στήριξή του σε αυτήν την δύσκολη εποχή του «σφιξίματος του ζωναριού». Όπως είπε, η απόφαση του να παραιτηθεί υπέρ μιας μεταβατικής κυβέρνησης, αποτελεί μήνυμα προς τους Ευρωπαίους ότι οι «Έλληνες κατάλαβαν, και είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους".
Λάθος, εντελώς λάθος πράγματα έχουν καταλάβει οι Γερμανοί. Αν θεωρούν ότι μερικά αλλοτριωμένα ΜΜΕ και οι ηγεσίες των τριών κομμάτων της "μαύρης συμμαχίας" είναι "οι Έλληνες", πλανώνται πλάνην οικτράν. Την απάντηση θα την πάρουν στους δρόμους, στους τόπους εργασίας και όπου αλλού χρειαστεί.
Δεν το λέμε εμείς. Το λένε οι αναγνώστες του defencenet.gr με χιλιάδες email. Kαι δεν είναι στην πλειοψηφία τους αριστεροί...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου