Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Η πιό μαύρη στιγμή της Ελληνικής Ιστορίας. Ο πρώην δανειστής Πρωθυπουργός!


Γράφει ο Αδαμάντινος

Η χρεοκοπία του πολιτικού συστήματος έφερε τη χρεοκοπία της Ελλάδας. Ο πρώην δανειστής της χώρας γίνεται πρωθυπουργός, με τις ευλογίες του σάπιου πολιτικού συστήμαρος, την απούσα αντιπολίτευση και με τη κάλυψη των ΜΜΕ. Πρόκειται για τη πιό μαύρη στιγμή της Ελληνικής Ιστορίας.

Η Ελλάδα ζεί στιγμές ντροπής. Με την επιλογή αυτή υπογράφηκε το....
πιστοποιητικό θανάτου της.

Η απόφαση της ευρωζώνης να διασπαστεί σε εκείνη του Βορρά και της Μεσογείου, που είχα προβλέψει από την 26η Μαίου 2011 εδώ, είναι πλέον σε καλό δρόμο.

Πολιτικά η Νέα Δημοκρατία για σύντομο χρόνο και μέχρι τις εκλογές θα ευνοηθεί. Μετά όμως, η αντίδραση του λαού αποτέλεσμα των αντιλαικών μέτρων και των αποκαλύψεων των άγνωστων λεπτομερειών της δανειακής σύμβασης για τις εγγυήσεις θα οδηγήσουν στη διάσπαση της παράλληλα με λαική εξέγερση, που ειναι πλέον αναπόφευκτη.

Η χώρα με την επιλογή Παπαδήμου, μπήκε στον αστερισμό της δραχμής, της δραχμέτας ή ότι άλλου νομίσματος προκύψει για το Νότο της Ευρωζώνης, που στο τέλος θα αποσχισθεί από αυτήν.
Στη φωτογραφία ο Πρωθυπουργός των ξένων, της χρεοκοπίας, της λεηλασίας και της δραχμής, ένας τίτλος τιμής για κάθε ανθέλληνα.

Ο κάθε λαός είναι άξιος της τύχης του, γιατί και οι πολίτες φταίνε για αυτό το αποτέλεσμα – κόλαφο, τη συγκυβέρνηση παρωδία και την ομερτά που βασιλεύει στις φατρίες της βουλής, που κάθε μία αντιπροσωπεύει συγκεκριμένα συμφέροντα.

Δεν είμαι σοκαρισμένος με το αποτέλεσμα. Είμαι αηδιασμένος με το διανοητικό επίπεδο αυτών που τον επέβαλλαν σαν σωτήρα στα όνειρα ενός λαού καταδικασμένου να ζεί με όνειρα και πάντα χωρίς ελπίδα. Δεν θα εκπλαγώ με τα ονόματα που θα είναι υπουργοί αυτής της αμαρτωλής συγκυβέρνησης. Ο,τι χειρότερο θα είναι μέσα. Η Ελλάδα επιστρέφει στο σκοτάδι.

ksipnistere
 
hellenicrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου