Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΦΕΥΓΕΙ... ΒΡΕ ΟΥΣΤ! ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΤΣΑΝΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

 




Από μέρα σε μέρα... κι από ώρα σε ώρα... μας κρατάνε σε αγωνία, για να ανακουφιστούμε όταν "επιτέλους" βρούν "λύση". Τώρα θα τα πούνε και στο Προεδρικό Μέγαρο στις 7 ενώ η συνάντηση Παπανδρέου - Παπούλια θα έπρεπε ήδη να είχε ξεκινήσει. 



Ο Γιωργάκης μόλις έβγαλε διάγγελμα και λέει πάλι τα ίδια, με αυτά που ακούμε μέρες τώρα χωρίς να υπάρχει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αφήνουμε στην άκρη τις διαφορές τις αντιπαραθέσεις και θα πάμε μαζί και ενωμένοι και λοιπά και λοιπά...


Μίλησε και για "νέα εποχή" που ανοίγεται και για άλλα ελπιδοφόρα, χωρίς μίσος με κατανόηση και αγάπη στον διπλανό μας και να βρεθούμε στις πλατείες να κουβεντιάσουμε και να κάνουμε και ποδήλατο και κανό και τζόκινγκ και κανα τσιγάρο ρε αδερφέ...


Έστειλε και μηνύματα σιγουριάς και ελπίδας για όταν θα τελειώσοπυν οι υποχρεώσεις που δημιουργούμε αλλά δεν ξέρουμε πότε. Θα μάθουμε όμως στις επόμενες δεκαετίες αν προλάβουμε βιολογικά.


Θυμήθηκε ότι είναι και παιδί της διασποράς, με τιμή και περηφάνια, που ήταν επιλογή του η Ελλάδα και πυξίδα κι άλλα τέτοια εθνικοπατριωτικά που τα θυμούνται όλοι πιό αργά απ' ότι πρέπει. Κι όλα αυτά για να μας πεί ότι ΦΕΥΓΕΙ... ΒΡΕ ΟΥΣΤ! ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΤΣΑΝΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου