Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Εξισλαμίστηκε η Πατρίδα μας! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ένα έγγραφο-σοκ


Οδηγίες Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. προς αστυνομικούς για… ειδική μεταχείριση των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών


Ένα έγγραφο-σοκ που απέστειλε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προς όλα τα αστυνομικά τμήματα και τις αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας, έφτασε προ ημερών στα γραφεία της εφημερίδας μας. Στο εκτενέστατο κείμενο που περιέχει – κείμενο δέκα σελίδων παρακαλώ!- γίνεται κατ’ αρχήν λεπτομερής αναφορά στις θρησκευτικές συνήθειες των μουσουλμάνων (ούτε οι φοιτητές της Θεολογίας δε μαθαίνουν τόσες λεπτομέρειες…). Ιδού ορισμένες ενδεικτικές ενότητες του εγγράφου: η Ισλαμική Πίστη, καθημερινή Προσευχή, η Ομαδική προσευχή της Παρασκευής, το Κοράνι και άλλα κείμενα, Ισλαμικό Ημερολόγιο, η Νηστεία του Ραμαντάν, διατροφικοί περιορισμοί κλπ.

Από εκεί και πέρα όμως η υπόθεση γίνεται εξαιρετικά σοβαρή. Φτάνει μάλιστα στο σημείο το Υπουργείο να απαιτεί από τους αστυνομικούς να εκτελούν πλημμελώς τα καθήκοντά τους, για να μην προσβληθεί το… θρησκευτικό συναίσθημα των λαθρομεταναστών. Διαβάστε και φρίξτε:


«Είναι πρέπον να υπάρχει μία μικρή σωματική απόσταση όταν όργανα της τάξης βρίσκονται με μέλη της Μουσουλμανικής κοινότητας…»

«Πολλοί Μουσουλμάνοι μετανάστες ίσως νιώθουν φόβο ή δυσφορία όταν βρίσκονται κοντά με σκύλους για πολιτιστικούς λόγους. Θα πρέπει να ληφθεί αυτή η παράμετρος σοβαρά υπόψη από τους αξιωματικούς που εκτελούν το καθήκον τους εκείνη την ώρα…»

«Κατά τη διάρκεια της προσευχής ο Μουσουλμάνος είναι απόλυτα συγκεντρωμένος. Δεν μπορεί να απαντήσει σε τηλέφωνο ούτε να απαντήσει σε κάποιον που του μιλά. Οι αστυνομικοί δεν θα πρέπει να εκλαμβάνουν ως προσβολή το γεγονός ότι ο πιστός δεν απαντά στο τηλεφώνημά τους κατά τη διάρκεια της προσευχής…»

«Στα τζαμιά και τα σπίτια οι Μουσουλμάνοι βγάζουν τα παπούτσια τους πριν πατήσουν σε χαλί. Σε μη επείγουσες καταστάσεις οι αστυνομικοί πρέπει να επιδεικνύουν ευαισθησία σε τέτοια πρότυπα συμπεριφοράς όταν επισκέπτονται χώρους προσευχής…»

Με απλά λόγια, οι σωματικοί έλεγχοι θα διενεργούνται πλέον εξ αποστάσεως. Επίσης, όταν καταδιώκεται κάποιος εγκληματίας λαθρομετανάστης και κρύβεται εντός παρανόμου τεμένους, τότε ο αστυνομικός οφείλει να βγάλει τα παπούτσια του για να συνεχίσει την καταδίωξη. Αν τελικά καταφέρει να προσεγγίσει τον εγκληματία τότε θα πρέπει να είναι προσεκτικός, γιατί αν αυτός αρχίσει τις μετάνοιες τότε η σύλληψη μπορεί να αποτελέσει προσβολή του θρησκευτικού του αισθήματος…

Προφανώς πρόκειται για τον «οδηγό συμπεριφοράς αστυνομικών προς μουσουλμάνους», που δρομολογήθηκε μετά τα περσινά επεισόδια των λαθρομεταναστών για το «σκισμένο κοράνι» και επεκτείνει την σεμιναριακή εκπαίδευση κάποιων “αστυνομικών της γειτονιάς” σε όλη την αστυνομική δύναμη της χώρας.

X.A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου