Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ – ΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ: ΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ



Ένα είναι το κεντρικό δίλημμα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν οι Έλληνες πολίτες και πρώτα οι Αθηναίοι την Κυριακή: θέλουν για δήμαρχό τους τον κύριο υπερασπιστή των μεταναστών ή όχι;

Θέλουν η διοίκηση του δήμου Αθηναίων να περάσει στα χέρια εκείνου που υπερασπίζεται εδώ και χρόνια τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών για τη χορήγηση πολιτικού ασύλου ή όχι;
Θέλουν δήμαρχο που θα νοιάζεται για τους Αθηναίους ή για τους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
Θέλουν να δοκιμάσουν το …τυράκι στη φάκα που τους έστησε ο Γιώργος Παπανδρέου με την υποψηφιότητα Καμίνη ή θα το προσπεράσουν;

Γιατί αν διαλέξουν τον Καμίνη για δήμαρχο, τότε υπογράφουν την ολοκληρωτική παράδοση του κέντρου της πόλης των Αθηνών. Υπογράφουν τον μαρασμό της Αθήνας και τον αφελληνισμό της χώρας!

Ο κύριος Μπουτάρης, σε δημόσια δήλωσή του προεκλογικά, είπε ότι θα δημιουργήσει ΖΩΝΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, με σκοπό να χαϊδέψει αυτιά.
Αυτιά προφανώς ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Ρίχνοντας μια πρώτη ανάγνωση στους περιφερειακούς συμβούλους του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, του Άρη Γιαννακίδη, παρατηρούμε ότι από τους επτά (7) πρώτους, οι ΠΕΝΤΕ(5) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!

Μάλιστα οι δύο πρώτοι μουσουλμάνοι, έχουν σημαντική διαφορά από τον τρίτο χριστιανό!
Υπάρχουν καταγγελίες για μεταφορά ψηφοφόρων με 200 λεωφορεία από την Τουρκία!!!
Και το κερασάκι έρχεται από την ακριτική Φλώρινα, όπου στο μεγαλύτερο Δημοτικό Διαμέρισμα με έδρα τη Μελίτη, για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, εκλέγεται Μειονοτικός Πρόεδρος, με τη σημαία του …ΠΑΣΟΚ!
Ο συνδυασμός ήρθε τρίτος σε ολόκληρο το νέο δήμο Φλώρινας…

Τα συμπεράσματα …δικά σας!

Αναστάσιος Μ. Καζαντζίδης


ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ....ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

2 σχόλια:

  1. Λες και δεν είναι άνθρωποι. Η βία δεν είναι η απάντηση. Ναι η χώρα δεν αντέχει άλλους αλλά αυτοί που είναι εδώ δεν μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε με βία και γκετοποίηση γιατί θα τα βρούμε μπροστά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τα γκετο ειδη υπαρχουν φιλε μου και ειναι αυτα που εχουν μεγαλωσει ακομα το προβλημα,η Αθηνα ειναι ενα τεραστιο γκετο..ΑΠΕΛΑΣΗ ολων των λαθροματαναστων αυτη ειναι η μονη λυση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή