Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ανίερη συμμαχία αριστεριστών - ισλαμιστών λαθρομεταναστών


Οι απωθητικές σκηνές στο κέντρο της Αθήνας με τις ομαδικές προσευχές των μουσουλμάνων, προκάλεσαν την αισθητική μας. Όμως, αυτό είναι το λιγότερο. Η Αθήνα μας, κινδυνεύει να καταληφθεί από την ανίερη συμμαχία αριστεριστών-ισλαμιστών λαθρομεταναστών.

Το σχήμα αυτό, προσπαθεί να καταλύσει τη Δημοκρατία (βλέπε επεισόδια Δεκεμβρίου 2008) στήνοντας μια σταλινική χούντα με τη συνδρομή ανώτατων αξιωματούχων της ΕΛΑΣ, οι οποίοι σε συνεργασία με εθνομηδενιστικά στοιχεία, προωθούν εμπράκτως την πολυπολιτισμικότητα, και αφού σύστησαν την Υπηρεσία Προστασίας του Πολιτεύματος, διώκουν πατριώτες, διαπράττοντας μάλιστα εγκλήματα εις βάρος τους (ξυλοδαρμοί, έχουν κατατεθεί μηνύσεις εις βάρος αστυνομικών με ύποπτο ρόλο και οι τελευταίοι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη).

Οι αριστεριστές, εξέλεξαν τον δήμαρχο της αρεσκείας τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ήταν πραγματικά φοβερή η εικόνα γνωστών αναρχικών και αριστεριστών, να μετέχουν της εκλογικής διαδικασίας, να τρέχουν για να εκλέξουν τον Γιώργο Καμίνη δήμαρχο Αθηναίων και να μοιράζουν έξω από τα εκλογικά τμήματα ψηφοδέλτια! Τους καλωσορίζουμε στη διαδικασία, έστω και έτσι...

Φανταστείτε τις «δεσμεύσεις» προς αυτούς. Έξυπνη η τακτική του Giorgos. Μόνος του δεν έβγαζε δήμαρχο με τίποτα και έβαλε στο παιχνίδι τις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» και τα καταγώγια. Η Αθήνα θα πάψει να καίγεται, αλλά «Βάρκιζα τέλος», όπως έγραφαν στους τοίχους οι αναρχικοί της Νέας Τάξης στη διάρκεια του Δεκέμβρη του 2008.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; ότι θα εκπληρωθεί αργά ή γρήγορα η ευχή του Άρη Βελουχιώτη, όπως αυτή διατυπώθηκε στη Δεσφίνα τον Σεπτέμβριο του 1943: «Δεν περιμένουμε τίποτε άλλο από ένα σύνθημα από το Κέντρο για να ξεχυθούμε στα πεζοδρόμια και στους δρόμους, στα μέγαρα και στις πολυκατοικίες τις Αθήνας για να ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα τους λογαριασμούς μας».

Φυσικά... Επειδή οι ίδιοι είναι λίγοι, δεν μπορούν να το κάνουν, μέχρι τώρα προτιμούσαν να χρησιμοποιούν για τις βρωμοδουλειές τους τα νέα παρακλάδια της αιμοσταγούς ΟΠΛΑ, τις διάφορες τρομοκρατικές οργανώσεις της άκρας αριστεράς. Για να στήσουν όμως το τελικό γιουρούσι, συμμάχησαν με τους φανατικούς ισλαμιστές. Δηλαδή, για να το κάνουμε λιανά, οι θιασώτες της ελευθεριότητας συμμάχησαν με ό,τι πιο σκοταδιστικό και κατά την ίδια τη λογική τους «αντιδραστικό». Οι κάτοικοι των Αθηνών, έχουν πλέον κάθε λόγο να ανησυχούν...

Γιατί όχι «συμμαχίες»; Πότε είχε, εξάλλου, ιερό ή όσιο η «ριζοσπαστική» αριστερά στη χώρα μας; Όταν έσφαζε τον κοσμάκη τη δεκαετία του ’40 ή όταν δολοφονούσε πολύ αργότερα δεξιούς εκδότες, για να σιγήσει η φωνή των εθνικοφρόνων στα media; Φυσικά, δεν αντιλαμβάνεται η αριστερά πως σκέπτονται οι μουλάδες, ποια είναι η άποψή τους για την ελευθεριότητα, κοινώς την «παρακμή» που εκπέμπουν οι «φιλελεύθερες» ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Μόλις οι μουλάδες εγκαταστήσουν τα προπύργιά τους και αισθανθούν ότι στέκονται γερά στα πόδια τους, οι πρώτοι που θα μπουν στο στόχαστρό τους, θα είναι οι κήρυκες της παρακμής και της κοινωνικής ανευλάβειας. Και αυτοί είναι οι διάφοροι «ελευθεριακοί» της μεταλλαγμένης αριστεράς.

Νίκος Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου