Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΜΠΕΚΡΗΣ ΠΑΛΙ..«ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ»


«ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ»
Δε θα βάλει και τη γάτα του να κλαίει ο νέος δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, εάν ο Μητροπολίτης Άνθιμος δεν καταφέρει να παραβρεθεί στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής! Σχολιάζοντας τη δήλωση του Μητροπολίτη ότι «μπορεί και να ασθενήσει την ημέρα της ορκωμοσίας», ο κ. Μπουτάρης είπε:
«Ε, ας ασθενήσει. Δεν θέλω να συνεχίσω αυτή την ιστορία. Η εκκλησία είναι σημαντικός θεσμός και δεν μου αρέσει όταν άνθρωποι τη μεταχειρίζονται για προσωπικούς λόγους. Με τον μητροπολίτη θα συνεργαστούμε μόνο σε κοινά θέματα, όπως ζητήματα φιλανθρωπίας». Ερωτηθείς, πάντως, για το εάν θα επισκεφτεί τον Μητροπολίτη, απάντησε «ε όχι δα» (Απορία: Μια ημέρα μετά την εκλογή του δεν έλεγε ότι θα πάει να τον δει;).
Στη συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ο κ. Μπουτάρης σχολίασε και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρότασή του για ανέγερση μνημείου για την Επανάσταση των Νεότουρκων. «Δεν παύει να είναι ιστορική αλήθεια ότι ο Κεμάλ έχει ανατραφεί στη Θεσσαλονίκη. Τους πόντιους όχι μόνο τους τιμάμε, αλλά τους έχουμε στα όπα- όπα. Δεν πρέπει να είμαστε «κολλημένοι» στο ότι οι Τούρκοι έσφαξαν τους προγόνους μας και να μη θέλουμε να τους βλέπουμε. Τότε στην Τουρκία γιατί πάμε;»

thessaloniki-dialogos.blogspot


ΕΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΑΙΝΤΕ..ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΟΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ? ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ...ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΗ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΣ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ..ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου