Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΕΣΥ..ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ


Σε συνέχεια των ανθελληνικών δηλώσεων του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας περί εισβολής της μητέρας πατρίδας στην Κύπρο, απουσίαζαν από την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου οι Ελληνικές σημαίες. Ακούσαμε επίσης σε τηλεοπτική εκπομπή τον πρώην δήμαρχο Λέλλο Δημητριάδη να αναζητά εσπευσμένως "εθνικό" ύμνο για την Κυπριακή Δημοκρατία.
Ένα κύμα ανθελληνισμού εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Κύπρο προβάλλοντας μια Κυπροκεντρική και άκρως ανθελληνική αντίληψη. Εθνομηδενιστές, νεωτεριστές, μαρξιστές, ανθέλληνες αντιρατσιστές, αναρχοάπλητοι, θολοκουλτουριάρηδες, ως και διάφοροι "προοδευτικοί" κομπιναδόροι, κυπρομπακάληδες που θα ήθελαν την πάλαι ποτέ κλειστή κοινωνία της Μακαριακής τυραννίας, συστεγάζονται μαζί με το συνονθύλευμα των τουρκοκυπριών και των εποίκων κάτω από το όνειρο μιας "επανενωμένης", τουρκοσυνεταιριστικής Κύπρου. Αυτό το ρυπαρό κοπάδι έχει την εντύπωση ότι θα ποδοπατήσει στο πέρασμα του οτιδήποτε το ελληνικό, θα διαγράψει κάθε ιστορική αλήθεια και θα επιβάλλει ένα νέο "έθνος" που ξαφνικά θα ανατείλει εκ του μηδενός.
Η κίνηση αυτή δεν εξυπηρετεί τίποτε άλλο παρά μόνο τον τουρκικό επεκτατισμό. Δεν θέλουν να καταλάβουν ότι μοναδική αντίσταση στην επέλαση του τουρκισμού είναι μια καθαρή ελληνική συνείδηση που συνεπάγεται ισχυρή παρουσία της Ελλάδας στην Κύπρο.
Η ανθελληνική μανία δεν πρέπει περάσει. Στη σιωπή και την υποχώρηση των διαφόρων "εθνικοπατριωτών" που σκιάζονται κάτω από τις ομπρέλες της δεξιάς, εμείς οι εθνικιστές καλούμε τον λαό σε ρωμαλέα αντίσταση.
Η Κύπρος ανήκει στο Ελληνικό Έθνος.

ΕΔΗΚ


ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ. ΜΕ ΝΕΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΥ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου