Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


Συνέντευξη στο cosmo.gr, έδωσε ο επίδοξος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, όλων των… μνημονιακών δυνάμεων (ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-Ντόρας) Τατούλης και στην ερώτηση για το μέγα πρόβλημα των λαθρομεταναστών, απάντησε ότι ως Περιφερειάρχης θα τους δώσει την ελληνική ιθαγένεια. Ιδού:

«Η ένταξη των μεταναστών στις κοινωνίες της περιφέρειας Πελοποννήσου αποτελεί μια σημαντική συνέχεια της οικονομικής ένταξης τους που έχει συντελεστεί σταδιακά και με ήπιους όρους τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Η πολιτογράφηση των συμπολιτών μας αυτών θα οδηγήσει στην περαιτέρω ένταξη τους στους κανόνες ασφαλείας της Ελληνικής κοινωνίας. Μια τέτοια διαδικασία όμως δεν πρέπει να εφαρμοστεί εσπευσμένα ως ανταμοιβή αλλά ως ολοκλήρωση της ένταξης τους στην κοινωνία με πρόγραμμα, κανόνες και προοπτικές. Είναι καιρός να ασκήσουμε την πολιτική του αυτονόητου, της εφαρμογής των νόμων δηλαδή. Η κοινωνική ένταξη των μεταναστών, βλέπετε κύριε Μπαμιατζή, αφορά μια δυναμική πορεία που ξεκινά με την είσοδο του μετανάστη στη χώρα, ακολουθεί η πολιτογράφηση του, που λειτουργεί καταλυτικά στην διαδικασία ένταξής του στην κοινωνία και ολοκληρώνεται με την πολιτική επικύρωσή της. Με λίγα λόγια η απόκτηση της ιθαγένειας είτε λόγω γέννησης σε οικογένεια νομίμων μεταναστών είτε λόγω φοίτησης σε ελληνικό σχολείο. Μια τέτοια πολιτική προσελκύει όσους επιθυμούν να γίνουν πλήρως Έλληνες επειδή έτσι νοιώθουν, αποκλείει ταυτόχρονα όσους θέλουν να περάσουν από τη χώρα χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα ως πύλη εισόδου στην Ε.Ε., συμβάλλοντας ενεργά στην πρακτική της ασφάλειας αλλά και στο αντίστοιχο αίσθημα που χρειάζεται η κοινωνία για να λειτουργεί».

Ο Τατούλης ως γνωστόν στηρίζεται εκτός από το ΠΑΣΟΚ και από τον Καρατζαφέρη, ο οποίος (υποτίθεται) ότι έχει θέσεις σκληρά αντιμεταναστευτικές. Οι αγνοί και άδολοι από βρώμικα πολιτικά παιχνίδια ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ, τι λένε άραγε για τον προστάτη των λαθρομεταναστών;

1 σχόλιο:

  1. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ...
    ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ!
    ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑ........
    ΧΑΙΡΕΤΩ ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ!!
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή