Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Περίεργες κινήσεις ακραίων ισλαμικών κύκλων στην Ελλάδα


«Συγκεκριμένα πρόσωπα στον Ελληνικό τύπο παραπέμπουν στους μηχανισμούς προπαγάνδας που είχε στήσει η Αλ Κάιντα σε δυτικές χώρες…»

Σύμφωνα με πληροφορίες, έντονη κινητικότητα με επίκεντρο την Ελλάδα και την Βουλγαρία καταγράφεται σε έρευνα της Γαλλικής αντιτρομοκρατικής που σε συνεργασία με την Βρετανική MI5 και τις Βουλγαρικές αρχές μελετούσαν τις κινήσεις του τουρκικού βραχίονα παρακλαδιού της Αλ Κάιντα που εξαρθρώθηκε στην Βουλγαρία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η έρευνα δείχνει ότι πριν λίγο καιρό στην Ελλάδα είχαμε “πρόβα” ισλαμιστικής δράσης που θύμιζε την δράση των φονταμενταλιστών στις μετριοπαθείς ισλαμικές χώρες. Η ανησυχία έγκειται στο ότι η έρευνα εντοπίζει συντονισμένα κρούσματα σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι γίνεται λόγος και για μία περίεργη ανοχή σε παρόμοια κρούσματα από συγκεκριμένα πρόσωπα στον Ελληνικό τύπο που παραπέμπει στους μηχανισμούς προπαγάνδας που είχε στήσει η Αλ Κάιντα σε δυτικές χώρες, πριν την εισβολή στο Αφγανιστάν και την δέσμευση των επίμαχων λογαριασμών της οργάνωσης. Άγνωστο είναι εάν οι Ελληνικές αρχές συμμετείχαν στην έρευνα ή θα κληθούν να συμμετέχουν τώρα με τα νέα δεδομένα. Αυτή η είδηση είναι πολύ ανησυχητική, ελπίζω κάποια στιγμή να έχουμε πληρέστερη πληροφόρηση για κινήσεις, αλλά και συνεργασίες με δημοσιογραφικούς λειτουργούς! Την χώρα μας έχουν πλημμυρίσει εκατομμύρια ισλαμιστές λαθρομετανάστες και είναι πλέον βέβαιο ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ισλαμιστές τρομοκράτες και μυστικές υπηρεσίες να αλωνίζουν στην διαλυμένη πατρίδα μας κάνοντας τα παιχνίδια τους.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου