Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ποιον προτείνει ο Καρατζαφέρης για μεταβατικό πρωθυπουργό.







Για να μην βιαστεί να ξηλώσει την ..Καλλιρόης, του λέμε εξ αρχής ότι το μάθαμε από… Λονδίνο μεριά.
Εξ εγκυροτάτης πηγής ενημερωθήκαμε,πως ο ….άνθρωπος των άγγλων Καρατζαφέρης, σκοπεύει να ….προτείνει , «γιατί η απόφαση έχει παρθεί από ..άλλους », τον…. άνθρωπο των άγγλων, Βασίλειο Μαρκεζίνη, για την θέση του μεταβατικού πρωθυπουργού.
Δεν πέσαμε από τα σύννεφα ούτε μας ξάφνιασε το γεγονός, αφού είναι γνωστές οι λονδρέζικες …εξαρτήσεις του. Είχαμε έναν ενδοιασμό για το εάν πρέπει να κάψουμε το χαρτί του, αλλά είμαστε της γνώμης, πως οι πολίτες πρέπει να τα γνωρίζουν ΟΛΑ.
Με μια δεύτερη ματιά εάν αυτό ευδοκιμήσει, ίσως να είναι και η τιμωρία του Σαρκοζι για το… «αηδιάσαμε να σας ακούμε να μας επικρίνετε και να μας λέτε τι να κάνουμε. Έχετε πει ότι απεχθάνεστε το ευρώ, δεν θέλετε να ενταχθεί σε αυτό, και τώρα θέλετε να ανακατεύεστε στις συνόδους μας», που είπε στον Κάμερον, κατά την διάρκεια της συνόδου κορυφής της ΕΕ την προπερασμένη Κυριακή.
Το παιχνίδι που παίζεται πλέον, αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Ο τίτλος του «Σερ» που απένειμε η Βασίλισσα της Αγγλίας στον Μαρκεζίνη ,είναι ένας μόνο από τους πολλούς, εξαιρετικά τιμητικούς τίτλους που του απονεμήθηκαν, και θα χρειαζόμασταν ολόκληρη τη σελίδα για να τους αναφέρουμε, κατά τη διάρκεια μιας μακράς ακαδημαϊκής πορείας που τον οδήγησε σε μια επίλεκτη θέση στην αφρόκρεμα της διεθνούς νομικής επιστήμης.

alithiastofos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου