Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Δεν πιάνει η λάσπη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών..............Τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας προσχωρούν στην Χρυσή Αυγή

Τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας προσχωρούν στην Χρυσή Αυγή
Φαίνεται πως ακόμα δεν πήραν το "μάθημά" τους τα κόμματα του παλαιοκομματισμού και παρά το ηχηρό ράπισμα που δέχθηκαν στις εκλογές της 6ης Μαΐου συνεχίζουν τον μάταιο πόλεμο λάσπης κατά του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος. Οι Έλληνες πολίτες όμως έχουν αφυπνιστεί για τα καλά και αναγνωρίζουν πια εύκολα ποιος τους λέει ψέματα και ποιος την αλήθεια. Παρά την συνεχιζόμενη προσπάθεια λασπολόγησης της Χρυσής Αυγής από το σύνολο των καθεστωτικών ΜΜΕ, όλο και περισσότεροι συμπατριώτες πυκνώνουν τις τάξεις μας και συμπορεύονται στον Αγώνα μας για επανάκτηση της Ελλάδας από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι άκρως ενθαρρυντικά και γνωρίζουμε καλά πως η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει τα ποσοστά της στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, έχοντας μια ισχυρή παρουσία κι εθνικιστική φωνή στην Βουλή.
Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Αγίου Φανουρίου πρόσφατα προσχώρησε σύσσωμη στην Χρυσή Αυγή. Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν χαρακτηριστικά: "Πιστέψαμε σε ένα δεξιό κόμμα που θα πήγαινε κόντρα στους εχθρούς της πατρίδας μας και τους υπερασπιστές των τοκογλύφων του μνημονίου και της Μέρκελ. Αντί γι' αυτά διαπιστώσαμε συνεχείς παλινωδίες και αλλαγές πλεύσης στην πολιτική της, τις γνωστές "κωλοτούμπες" του αρχηγού της παράταξης και των στελεχών της. Διαπιστώσαμε παράλληλα ότι οι ιδέες που παραδοσιακά μας εκφράζουν ως ενεργά πολιτικοποιημένα μέλη του κόμματος, εκφράζονται με σαφήνεια, ειλικρίνεια και καθαρότητα από το Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή. Ένα κόμμα που παρ όλες τις ύβρεις που δέχεται, εκφράζει διαχρονικά ένα σαφή πολιτικό λόγο ενάντια τόσο στην οικονομική κατοχή της πατρίδας μας όσο και στην κατοχή από την αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών. Καλούμε όλους τους φίλους που πίστεψαν για χρόνια στην Νέα Δημοκρατία, να στηρίξουν στο εξής τον τίμιο, εθνικό, αντιμνημονιακό και πατριωτικό Αγώνα του εθνικιστικού κινήματος Χρυσή Αυγή".
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου