Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΕΡΙΞΕ ΧΥΛΟΠΙΤΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ! ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩ...




Δήλωση του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής σχετικά με την πρόσκληση που του απεύθυνε η Προεδρία της Δημοκρατίας για την αυριανή σύγκλιση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο, για την σύσταση υπηρεσιακής κυβέρνησης.

Σχετικά με την πρόσκληση, την οποία έλαβα για σύσκεψη με σκοπό τον ορισμό της υπηρεσιακής κυβερνήσεως δηλώνω ότι αρνούμαι να συναινέσω στον εμπαιγμό και την πολιτική ομηρία 440.000 Ελλήνων.

Μόλις χθες, η προεδρία της δημοκρατίας αποφάσισε να με αποκλείσει από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον κ. Παπούλια. Με τον τρόπο αυτό καταδίκασε σε πολιτική εξορία σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες που στήριξαν το κόμμα "Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή".

Αποκλείστηκα από μία συνάντηση ουσίας, κατά την οποία θα ετίθετο προς συζήτηση η ολοκληρωμένη μας πρόταση για διέξοδο από την κρίση. Μου ζητήθηκε να παραστώ σε μία συνάντηση με σκοπό τον διορισμό υπηρεσιακού πρωθυπουργού που θα φέρει εις πέρας ζητήματα μόνο διαδικαστικά.

Σήμερα, που ελήφθη πλέον η τελική απόφαση και η χώρα σύρεται σε νέες εκλογές - εξαιτίας της αλαζονείας των κομματικών αρχηγών, που θέτουν τα μικροπολιτικά οφέλη υπεράνω του εθνικού συμφέροντος - αρνούμαι να νομιμοποιήσω τον εμπαιγμό, την περιθωριοποίηση και την περιφρόνηση των 440.992 ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
 
stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου