Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Με λασπολόγησαν, με συκοφάντησαν, με φίμωσαν, τους νίκησα

Ευχαριστίες προς τους Ελληνες που τίμησαν με την ψήφο τους την Χρυσή Αυγή παρά «τη λάσπη από τα μέσα ενημέρωσης και τις κίτρινες φυλλάδες» απηύθυνε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος στην πρώτη δήλωσή του μετά το κλείσιμο της κάλπης και τα exit polls που δείχνουν να εισέρχεται το κόμμα στη Βουλή.

Παραλήρημα Μιχαλολιάκου
«Veni, Vidi, Vici (Ηλθα, είδα, νίκησα). Με λασπολόγησαν, με συκοφάντησαν, με φίμωσαν, τους νίκησα», είπε και πρόσθεσε: «Όσοι προδίδουν την πατρίδα ήρθε η ώρα να φοβηθούν. Ερχόμαστε. Είμαστε Έλληνες, εθνικιστές και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να το αμφισβητεί».
«Aφιερώνω τη νίκη μας στα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες που κρατούσαν ελληνικές σημαίες». πρόσθεσε.
Ο κ. Μιχαλολιάκος αφού ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες που στήριξαν με την ψήφο τους τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, χαρακτηρίζοντάς τον ως «τον κατεξοχήν συκοφάντη» του κόμματος λέγοντας ότι «μέχρι την παραμονή των εκλογών έλεγε ότι δεν θα κάνει συγκυβέρνηση και μόλις ολοκληρώθηκαν έσπευσε να δηλώσει ότι δεν θέλει να οδηγήσει τη χώρα ξανά σε εκλογές, σχεδιάζοντας την συγκυβέρνηση».
Εξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώθηκαν οπαδοί, μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων
Εξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώθηκαν οπαδοί, μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων
Τόνισε δε ότι «η χούντα του μνημονίου συνεχίζεται. Συνεχίζεται και η εθνική αντίσταση ενάντια στη χούντα του μνημονίου και μέσα και έξω από τη Βουλή. Θα συνεχιστεί ο αγώνας για μία Ελλάδα ελεύθερη από τους παγκόσμιους τοκογλύφους, ανεξάρτητη, υπερήφανη, χωρίς τη δουλεία του μνημονίου και την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας».
Υποστήριξε ότι τα μέσα ενημέρωσης τους λασπολόγησαν και τους συκοφάντησαν όλο αυτό το διάστημα, λέγοντας ότι «παρουσίαζαν στα κανάλια τους ανθρώπους που δεν πήραν το μισό ποσοστό από το δικό μας, περιφρονώντας τον ελληνικό λαό και ο ελληνικός λαός τους περιφρόνησε».
 
elefterifoni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου