Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Βράζει η Πάτρα για την δολοφονία του 29χρονου από αφγανούς

Παρουσία δεκάδων κατοίκων έγινε λαϊκή συνέλευση στην περιοχή Ιτέα της Πάτρας και η οργή για την δολοφονία του 29χρονου συμπατριώτη μας από αφγανούς λαθρομετανάστες, είναι τεράστια. Αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ανοικτά ότι θα πρέπει να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, αφού το κράτος του μνημονίου είναι απλός παρατηρητής της εγκληματικότητας. Στον χώρο της Πειραϊκής Πατραϊκής μόνο, στεγάζονται περισσότεροι από 500 λαθρομετανάστες και ποτέ κανείς δεν φρόντισε να εφαρμόσει τους νόμους.


Υπενθυμίζουμε ότι οι μεθυσμένοι αφγανοί δολοφόνησαν τον 29χρονο Αθ. Λαζανά ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, επειδή τους... ενόχλησε ο σκύλος του άτυχου συμπατριώτη μας! Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο από τους δράστες είχαν συλληφθεί πριν από λίγο καιρό. Ο 17χρονος στις 11 Μαρτίου του 2012 και ο 18χρονος στις 4 Απριλίου γιατί δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα και παράνομη είσοδο στη χώρα. ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ... ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ.

Και μέσα σε αυτή την τραγωδία, κάποιοι προσπαθούν να εμφανίσουν δήθεν αντιδράσεις στην δήθεν προσπάθεια μελών της Χρυσής Αυγής "να καπηλευτούν τη συγκέντρωση". Οι... ατράνταχτες αποδείξεις είναι ένα βίντεο όπου εμφανίζονται 3-4 κάτοικοι να δηλώνουν ότι δεν τους ενδιαφέρει η πολιτική προέκταση του θέματος...  Το ίδιο έκαναν άλλωστε και στην εν ψυχρώ δολοφονία του Μ. Καντάρη, όταν επί 10 ημέρες βάπτιζαν "Χρυσαυγίτη" όποιον αντιδρούσε στην βία των λαθροσυμμοριών, την στιγμή που πολύ λιγότερο τους απασχόλησε το ίδιο τραγικό γεγονός: Ότι Έλληνες δολοφονούνται από ξένους που βρίσκονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην χώρα μας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θύματος και την αγανάκτησή της για όσους ακόμα και σε μια δολοφονία, βγάζουν την χολή τους για το Εθνικιστικό Κίνημα.  

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου