Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ενόψει της αποψινής δημοσκόπησης στο mega…

Ενόψει της αποψινής δημοσκόπησης στο mega…
Η… "ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ" ΤΗΣ GPO Σ’ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
Σήμερα το βράδυ προβάλλεται εκτάκτως (λόγω της χτεσινής απεργίας των δημοσιογράφων) η εκπομπή του Πρετεντέρη «Ανατροπή». Κατά τη διάρκειά της, θα προβληθεί δημοσκόπηση της εταιρείας GPO (του πρώην Γραμματέα της ΚΝΕ Τάκη Θεοδωρικάκου). Αν και είναι άγνωστες οι… βουλές του sir Τάκη και του καναλιού που τον έχει πάρει… αποκλειστικότητα, εμείς θα θυμίσουμε απλώς τα ποσοστά που έδινε η συγκεκριμένη εταιρεία στην Χρυσή Αυγή, προ των εκλογών της 6ης Μαΐου. Έχουμε και λέμε:
1ον) Στις δημοσκοπήσεις της GPO μέχρι και την 9η Απριλίου 2012, δεν υπήρχε καταγεγραμμένο ποσοστό της Χρυσής Αυγής! Μας είχε «τσουβαλιάσει» στα «λοιπά κόμματα».
2ον) Στην εκπομπή «Ανατροπή» της 9ης Απριλίου, ενώ ο κόσμος βοούσε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι πολύ μεγάλα, εδέησε επιτέλους η GPO να μας δώσει ένα φτωχούλι 3,1%.
3ον) Στην εκπομπή της 20ης Απριλίου, τα ποσοστά μας «διορθώθηκαν» κάπως, παραμένοντας όμως πολύ φτωχά σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα (4,1% ενώ πήραμε 7% - μεγάλη η απόσταση…).
Δηλαδή, πλήρης αποτυχία για την «έγκυρη» εταιρεία (δημοσκοπικών «δολοφόνων»…), εις ότι αφορά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής! Τυχαίο; Δε νομίζω! Οπότε, μην εκπλαγείτε και μην παραπλανηθείτε, αν δείτε τα ποσοστά μας συρρικνωμένα. Κόλπο είναι…
(ΥΓ) 1: Για την ιστορία, κι επειδή τα γραπτά μένουν, θα θυμίσω ότι στην τελευταία προ των εκλογών της 6ης Μαΐου δημοσκόπηση της παραπάνω εταιρείας, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφονταν στο 7,3% (ενώ τελικά πήρε 10 ολόκληρες μονάδες παραπάνω…), τα ποσοστά του ΛάΟΣ στο 3,5% (ενώ έμεινε στην απ’ όξω…), κ.τ.λ., κ.τ.λ. Τόσο… έγκριτοι!
(ΥΓ) 2: Καταλαβαίνετε τώρα γιατί τα κατοχικά ΜΜΕ της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας, αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι να εφαρμόσουν τους υποκριτικούς νόμους της ψευτοδημοκρατίας τους και να καλέσουν εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής σε τέτοιες συζητήσεις; Επειδή θα τους εξευτελίσουν δημόσια! Γι’ αυτό, απαντήστε τους αναλόγως: Ψήφο στην Χρυσή Αυγή ξανά, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου