Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ «ΜΟΥΛΩΧΤΑ» ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ




 
Ένα μεγάλο εθνικό θέμα στα αζήτητα… Το έθεσε μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Καμμία αναφορά από τους κεντροδεξιούς ψευτομακεδονομάχους.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία:

 
«Επιστολή προς τους ηγέτες των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ απέστειλε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Γκρούεφσκι, εν όψει της Συνόδου Κορυφής της Συμμαχίας στο Σικάγο (20-21/5), με την οποία ζητεί να τεθεί στην ημερήσια διάταξη της Συνόδου το αίτημα της χώρας του για ένταξη. Ο Γκρούεφσκι ζητεί από τους αρχηγούς των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ να επανεξετάσουν τα συμπεράσματα του Βουκουρεστίου.
Στην επιστολή του εκφράζει ακόμη την πεποίθηση ότι η ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ θα ωφελήσει τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την ευημερία της περιοχής και ταυτόχρονα θα συμβάλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κλίματος στις σχέσεις μεταξύ των Σκοπίων και της Αθήνας…»

Επειδή η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ γίνεται στις 20 Μαΐου 2012, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έθεσε θέμα άμεσης εθνικής προτεραιότητας να δεσμευτούν όλα τα κόμματα ότι στην περίπτωση, κατά την οποία θα τεθεί το θέμα στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, να υπάρξει και πάλι επανάληψη του βέτο του Βουκουρεστίου. Για εμάς το θέμα είναι μείζον, η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική και παραμένουμε ανυποχώρητοι στο σημείο αυτό.
 xryshaygh.com
 
hellenicrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου