Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ ΤΣΙΠΡΑ: ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ, ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ! ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

 


Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από τον Σύριζα, ο πρώην αρχικαταληψίας και νυν αρχιφασίστας αρχηγός τους Τσίπρας, διεμήνυσε (!!!) στον Παπούλια πως αν καλέσει τον Μιχαλολιάκο στη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, εκείνος θα απέχει!

Σημειωτέον ότι, σύμφωνα με το "δημοκρατικό πολίτευμα" που υποτίθεται ότι έχουμε, ο "Πρόεδρος της Δημοκρατίας" ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ Ή ΜΗ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!!!

Ναι, καλά διαβάσατε: Μπορεί δηλαδή ο Παπούλιας να ΜΗΝ καλέσει τον Αρχηγό ενός ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!

Θεωρούμε πως η Χρυσή Αυγή πρέπει επιτέλους να διεκδικήσει τα δικαιώματά της ως Νόμιμα Εκλεγμένος Εκπρόσωπος ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ τόσο στα βοθροκάναλα, όσο και - κυρίως - στη συγκεκριμένη σύσκεψη!

Όσο για τους αλητήριους τύπου Τσίπρα που έχουν το θράσος να "απειλούν"; Θα πάρουν σύντομα την απάντησή τους στη φασιστική νοοτροπία τους!

Συνεχίστε να ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ τον ελληνικό λαό και ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ και θα...φάτε καλά!  hellas-orthodoxy.blogspot.com

stoxos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου