Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ



ΑΘΗΝΑ 2-1-2012.

Το Ελληνικό Έθνος βιώνει πλέον τον έσχατο βαθμό άθλιας επιθετικότητας από το καθεστώς των πρόθυμων γραικύλων πολιτικάντηδων κατ’ εντολή του διεθνούς νεοταξισμού. Επιθετικότητα που εκτείνεται από την οικονομική εξαθλίωση του λαού μας έως την προσβολή της Ελληνορθόδοξης Πίστης και από την μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας σε πολυφυλετικό μόρφωμα μέχρι τη συρρίκνωση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Παγκόσμια νεοταξική συμμορία και προσκυνημένοι ελληνόφωνοι μάς διαλύουν εθνική ταυτότητα και υποδομές γιατί ο Ελληνισμός μας ως Δύναμη Ένθεης Ηθικής και Πολεμικής Αρετής Δικαίου αποτελεί το εξισορροπημένο αντίσωμα ενάντια στον διεστραμμένο Νεοταξισμό που προσβλέπει με μίσος στον Ελληνικό Θησαυρό που φυλάει η Γη Τρανών Προγόνων.

Η περίπτωση της προφυλάκισης του ηγουμένου της μονής Βατοπεδίου Εφραίμ και μάλιστα παραμονή Χριστουγέννων δεν μπορεί να θεωρηθεί ασύνδετη με το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων. Και σίγουρα δεν είναι ασύνδετη με την επιλογή της κατοχικής πολιτικής διοικήσεως να αποδιώξει τον ρωσικό παράγοντα προς δόξα της μισελληνικής δυτικής παρέας των ΗΠΑ.

Οι αντιδράσεις του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών και του Πατριαρχείου Μόσχας είναι απολύτως αναμενόμενες αφού επικαλούνται το ορθόδοξο έρεισμα την ώρα που η Ρωσία φροντίζει παράλληλα τα εθνικά της συμφέροντα. Κάνει δηλαδή ό,τι δεν κάνει η πατρίδα του Εθνικισμού και της Ορθοδοξίας Ελλάς. Επικαλούνται την επίσημη επίσκεψη του Εφραίμ ως μέλος της καλεσμένης από το ίδρυμα Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου επιτροπής που προσκόμισε στη Ρωσία την Τίμια Ζώνη της Παναγίας και την νομική πλευρά της υπόθεσης με την βεβιασμένη υπέρβαση της δικαστικής διερεύνησης.

Η ελληνόφωνη κατοχική κυβέρνηση δεν μπορεί να λέει ότι δεν δέχεται τάχα εξωτερικές παρεμβάσεις όταν έχει σύρει την Ελλάδα στο ΔΝΤ και τους παγκόσμιους τοκογλύφους δήθεν για να τη σώσει προκειμένου να πληρώσει τους τόκους και να υποθηκεύσει την εθνική περιουσία στα νεοταξικά θησαυροφυλάκια. Δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν υποκύπτει σε πιέσεις και ότι η δικαιοσύνη αφήνεται απερίσπαστη στο έργο της όταν οι δικοί της οικονομικοί εισαγγελείς βρέθηκαν υπό απαγόρευση και υπαγόρευση έστω και «προσωρινή» μπροστά στη διερεύνηση των κομματικών δανείων, των CDS, των στατιστικών της ΕΛΣΤΑΤ και άλλων ευαίσθητων υποθέσεων.

Την ίδια στιγμή ο Ρώσος ηγέτης Πούτιν προέτρεψε ΗΠΑ και ΝΑΤΟ αντί να χρυσοπληρώνουν την σε βάρος του προπαγάνδα, να ξεχρεώσουν τα δικά τους χρέη, ενώ προέβλεψε ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση στήθηκε για να χρηματοδοτηθεί ο επερχόμενος πόλεμος που δεν θα βρει με τα χέρια σταυρωμένα τη Ρωσία. Και ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Τρισέ μας λέει ότι «είναι απαραίτητη η υιοθέτηση μιας νέας έννοιας για την εθνική κυριαρχία» που θα περάσει μέσα από την οικονομική και πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης! Με τη διαχείριση των οικονομικών στοιχείων να περνάει στα χέρια ενός κεντρικού οικονομικού υπουργείου.

Ωστόσο ο Έλληνας πολίτης θα κληθεί μέσα στο 2012 να πληρώσει προς χάρη των νεοταξιτών τοκογλύφων πάνω από 18 φόρους. Έχουμε την μείωση του αφορολόγητου στις 5000 ευρώ, την ακόμη μεγαλύτερη παρακράτηση της εισφοράς «αλληλεγγύης» από τους μισθούς, τις περικοπές εκπτώσεων για τις αφορολόγητες δαπάνες, την αύξηση των αντικειμενικών τιμών της ακίνητης περιουσίας, τα αυξημένα τιμολόγια της ΔΕΗ και άλλα πολλά.

Η οικονομική εξόντωση του λαού μας προχωρά με τα χαράτσια σε βάρος της κατοικίας να αυξάνονται όταν οι συμμαχικοί τάχα εταίροι επιδιώκουν άμεση εξόρυξη των πλούσιων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης εδώ και τώρα. Από την άλλη πλευρά οι κατοχικές αρχές εξωθούν χιλιάδες Έλληνες στην μετανάστευση που τάχα θεριεύει αφού αυτό επιδιώκουν. Να εξωθήσουν τους Έλληνες σε άλλους τόπους. Όμως οι σχετικές συστημικές εκθέσεις διαψεύδονται από τις αναφορές της Αυστραλίας λόγου χάρη που δίνουν μικρή έκταση στο φαινόμενο.

Η εγκληματικότητα των αυξανόμενων λαθρομεταναστών θεριεύει όταν σε μια περίπτωση είχαμε τη σύλληψη δύο λαθρεποίκων για 36 διαρρήξεις. Και σε μια άλλη περίπτωση ένας άλλος «κακόμοιρος» λαθραίος τραυμάτισε δύο λιμενικούς με μαχαίρι, για να αφεθεί ελεύθερος δηλώνοντας απλώς ανήλικος! Όλοι αυτοί έχουν ασφαλώς θρησκευτικά δικαιώματα όταν δεν αφήνουν δεκάρα στην Ελλάδα.

Όμως το κράτος των δωσίλογων πολιτικάντηδων βρήκε τη «λύση» για να συμμαζέψει το ασφαλιστικό και να τακτοποιήσει «αντικειμενικά» τα φορολογικά βάρη. Είναι η Κάρτα του Πολίτη που ξεκινάει την διαδρομή για τα ελληνικά σπίτια σύμφωνα με τα υπουργεία εσωτερικών και διοικητικής μεταρρύθμισης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Θα είναι τάχα προαιρετική για τους Ελεύθερους και Πιστούς Έλληνες που δεν θα θελήσουν να την πάρουν.

Όμως θα ξεκινήσει άμεσα η ηλεκτρονική καταγραφή του Εθνικού Μητρώου των πολιτών μέσα στα επόμενα δύο χρόνια και εν συνεχεία η καθιέρωση της ψηφιακής υπογραφής. Όλα τα δεδομένα και οι συναλλαγές θα εξαρτώνται από αυτήν την κάρτα. Επομένως η προαιρετικότητα θα αντικατασταθεί από την «αναγκαιότητα» της εξυπηρέτησης.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός παραμένει πιστός στην εθνική ταυτότητα και την Πίστη του ελληνικού λαού. Δεν εγκαταλείπουμε ούτε Ελλάδα ούτε Θεό. Είναι η ώρα να μας εγκαταλείψουν οι ελαττωματικοί. Στο Εθνικοκοινωνικό Κράτος της Μεγάλης Ελλάδος τα προσκυνήματα και η Γη Τρανών Ελλήνων Ηρώων από την αρχαιότητα μέχρι την ορθοδοξία και έως την αιωνιότητα αυξάνουν και δεν συρρικνώνονται ποτέ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

hellenicrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου