Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Σοκ: Από το 2010 μιλούσε για πραξικόπημα η κυβέρνηση Παπανδρέου

Όταν κάποτε γραφτεί η ιστορία της "μαύρης εποχής" που βιώνει η χώρα από τον Οκτώβριο του 2009, σίγουρα το κεφάλαιο "ψυχολογικές επιχειρήσεις" θα είναι το μεγαλύτερο με το υποκεφάλαιο "Κατά φαντασίαν πραξικοπήματα" να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Τώρα αποκαλύπτεται ότι η ξεδιάντροπη κατασυκοφαντία των...
Ενόπλων Δυνάμεων για δήθεν "απόπειρα πραξικοπήματος" δεν εφαρμόστηκε ως ψυχολογική επιχείρηση για πρώτη φορά την 1η Νοεμβρίου 2011 εν όψει της μετάβασης του Γ.Παπανδρέου στο εξωτερικό και προκειμένου να δικαιολογηθεί το δημοψήφισμα, αλλά ήδη από το 2010 η κυβέρνηση είχε αρχίσει να σπέρνει τέτοιες φήμες στο εξωτερικό.

Σε τηλεοπτική συνέντευξή του από το καλοκαίρι του 2010, που ανακαλύφθηκε τώρα, ο Αμερικάνος χρηματοοικονομικός αναλυτής Bob Chapman μιλώντας στο συμπατριώτη του δημοσιογράφο Alex Jones μιλάει για "Πληροφορίες για πραξικήπομα που προέρχονται από κυβερνητικά κλιμάκια ΄σύμφωνα με τις οποίες στις 20 Σεπτεμβρίου 2010 ή πριν από το τέλος του μήνα θα προκύψει αλλαγή της κυβέρνησης στην Ελλάδα μέσω πραξικοπήματος των Ενόπλων Δυνάμεων"!

Την πληροφορία αυτή ο Bob Chapman την ανέφερε σε μία τηλεοπτική εκπομπή του Σώματος των Αμερικανών Πεζοναυτών και σχεδόν άμεσα έλαβε ένα email από έναν Πεζοναύτη φρουρό της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι "η φρουρά στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα είναι σε επιφυλακή διότι αναμένεται να εκδηλωθεί πραξικόπημα στην Αθήνα το οποίο ευελπιστούσαν να είναι αναίμακτο. Το πραξικόπημα αυτό θα ήταν κατά των τραπεζιτών και κατά του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, ο οποίος όπως αναφέρει ο Bob Chapman είναι «παιδί» της λέσχης Μπίλντερμπεργκ"!

Η μαρτυρία αυτή του Αμερικανού χρηματοοικονομικού αναλυτή, από τους μεγαλύτερους διεθνώς καi από αυτούς που γίνονται πρώτοι δέκτες μηνυμάτων από τις διάφορεςχώρες, για ευνόητους επενδυτικούς λόγους, είναι πραγματικά συγκλονιστική.

Είναι πραγματικά απίστευτο ότι η δήλωση του Αμερικανού αναλυτή ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε ένα χρόνο μετά, με τον πιο επίσημο τρόπο αποδεικνύοντας πόσο αδίστακτα ήταν στελέχη της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, τα οποία δεν δίστασαν να εκθέσουν και να σπιλώσουν το όνομα αθώων αξιωματικών, αλλά και του συνόλου των Ενόπλων Δυνάμεων, με στόχο να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό και να πετύχουν τους στόχους τους.

Τόσο η μαρτυρία όσο και τα γεγονότα που συνέβησαν ένα χρόνο μετά την συνέντευξη του Bob Chapman αποδεικνύουν ότι στην Ελλάδα εφαρμόστηκε ένα καλοστημένο σχέδιο ψυχολογικών επιχειρήσεων με θύμα τον ελληνικό λαό ο οποίος ενοχοποιήθηκε, διασύρθηκε διεθνώς και έγινε αποδέκτης των πιο σκληρών οικονομικών και κοινωνικών μέτρων που έχουν εφαρμοστεί σε ευρωπαϊκή χώρα μετά την πτώση του κομμουνισμού στην Αν. Ευρώπη. Και όλα αυτά για ένα μεγάλο τρόπαιο, την λεηλασία του ελληνικού κράτους και της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών.
defencenet.gr

anti-ntp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου